Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anggun brengt geruststellend nieuws van Florent Pagny

nieuwsbrief
Brieven

Plezier, nieuws, tips… Wat nu?

Ondanks dat hij moe is van de behandeling voor longkanker, is Florent Bagni nog steeds een echte vechter. Een assertieve positieve gemoedstoestand onthult zangeres Angon in een interview met Nice Matin op zaterdag 23 juli 2022.

Florent . is enkele weken geleden begonnen met een protocol om longkanker te bestrijden Bagni is momenteel aan het herstellen. Hoewel hij moe was van zijn chemotherapie,De kunstenaar is altijd gerustgesteld geweest over zijn gezondheid. “Het laatste nieuws dat ik van binnenuit heb, als ik het zo mag zeggen, is het” De tumor kromp goed, de grootte van een goede kiwi, ik ging naar een noot Na twee chemicaliënvertelde Nikos Aliagas in een interview met duur afgelopen mei. Gegarandeerd ontwerp Angon keerde op zaterdag 23 juli 2022 terug naar Nice-Matin. “Ik kijk regelmatig bij hem. Hij is in een goed humeur en hij is echt verliefd op de Fransen”aldus aangekondigd ex jurylid zanger masker tijdens dit gesprek. Het moet gezegd worden dat Anggun Florent Bagni goed kent. De twee zangers zijn al jaren heel close, zowel op het podium als privé. “Hij hield mijn hand vast en stelde me voor aan de hele Parijse kunstwereld, vooral de muzikanten en producers erin”vertelde Angon over Europa op 1 mei 2022. Toen de zangeres in 1995 in Frankrijk aankwam, Ze sprak geen Frans meer. Het was dankzij Florent Bagni dat zijn carrière van de grond kwam. “Sindsdien hebben we contact gehouden. Als we elkaar weer op tv ontmoeten, maakt dat ons blijuitleg tube vertaler Sneeuw in de woestijn Bij RFM afgelopen april.

READ  Covid: "Ik heb ze 50 keer gezegd dat ze zich moesten laten vaccineren", zegt Luc Ferry, een vriend van de gebroeders Bogdanov

Florent Bagni: op zijn steun kan hij rekenen

laatste nieuws

Naast Anggun kan Florent Pagny rekenen op de steun van zijn clan in zijn strijd tegen ziekte. Nabestaanden die het dragen in deze moeilijke tijden. Ze zijn daar, en we plaatsen het allemaal in perspectief als een gezin. We willen niet verstrikt raken in het drama. Bij ons zeggen we tegen onszelf dat er altijd oplossingen zullen zijn omdat er een probleem is! “, is Florent Bagni vastgelegd in het tijdschrift Gala. Daarnaast is de artiest niet ongevoelig voor de steun van zijn fans. “Hij verraste me, verraste me en destabiliseerde me zelfs, ik heb altijd graag controle over situaties”is door Florent Bagni naar de media gebracht.

Ten slotte kon de ster profiteren van de steun van Eric Serra in het licht van de ziekte. Inderdaad, de componist van de soundtrack van “Big Blue”, die leed aan lymfeklierkanker, aarzelde niet om bij de zanger te blijven, zoals hij toevertrouwde aan ParijseDeze woensdag 20 juli. “We hebben veel met Florent gepraat. Het is ons tegelijkertijd overkomen”Eric Serra gevangen. Alvorens toe te voegen: “Het was helemaal niet dezelfde kanker, maar we hadden zes chemotherapiesessies, verdeeld over.” Gelijkaardige proef.

Amandine White

Een ontembare voyeur met een onbeschofte ziel, gepassioneerd door informatie van alle kanten en een leerling van niet-aflatende zelfironie, Amandine heeft altijd graag onthuld en ontcijferd, maar ook verrast. Overtuigd…