Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Andre Onana, Boss Facts en Anthony Lopez

De auteur van een grote wedstrijd op vrijdag in Nantes Anthony Lopez Gefeliciteerd Peter Boss. De nieuwe OL-coach hoopt echter nog steeds op de komst van Andre Onana om de Frans-Portugese competitie te brengen. Bovendien roept dat laatste de komst van de portier van Ajax op.

OL: De onderhandelingen over Unana zijn nog aan de gang

OL won vrijdag hun eerste Ligue 1-wedstrijd tegen Nantes (1-0), dankzij een beslissende redding van Anthony Lopez. De komst van Andre Onana is echter nog steeds relevant in Lyon. Jean-Michel Aulas Peter Boss bevestigde deze trend. hoofdOlympisch Lyon Hij had voor de wedstrijd tegen de Canarische Eilanden de onderhandelingen over de transfer van de doelman van Ajax Amsterdam goedgekeurd. “Weten we het eerder, misschien komt het op het laatste moment nog terug, want we zijn het eens met Ajax en waren heel dicht bij een akkoord met Unana”, het is ontploft. En vrijdagavond gaf de clubdirecteur van de Rhône aan dat hij aan het einde van de zomerse transferperiode “aan een grote aankomst werkte”.

Baas verwacht Andre Onana, hoewel tevreden over Lopez

De nieuwe coach is directer. Hij is zeker tevreden over de prestatie van Anthony Lopez, in La Beaujoire, maar hij hoopt nog steeds op de komst van de internationale doelman van Kameroen. “Antho” is erg belangrijk voor ons, niet alleen op vrijdag. Ook in eerdere wedstrijden speelde hij goed.” Het werd eerst bepaald, voordat de kleur werd aangekondigd Hij is een goede keeper, maar in de grote clubs is er niet één goede keeper, er zijn er veel. […] Geen probleem voor een geweldige keeper in competitie.”.

Anthony Lopez is klaar om te concurreren

READ  Neymar (Paris Saint-Germain) verdedigt zichzelf na beschuldigingen van aanranding

Anthony Lopez krijgt dus te maken met een sterke concurrent als André Onana wordt ingehuurd door OL. Bovendien is ze klaar om de uitdaging van de concurrentie aan te gaan. “Het is mijn taak om zo beslissend mogelijk te zijn, beslissend te zijn en niet toe te geven, wat vrijdagavond is gedaan.”, gerustgesteld. Het laatste fort van OL specificeerde ook dat het “geen enkel bericht verzendt” naar wie dan ook, maar “Liever gefocust op haar prestaties Ten slotte trok de Portugese international terug: “De rest (de komst van Onana, let op), ik heb er geen controle over, dus focus ik me op mezelf.”