Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

American Airlines treedt op tegen mogelijk kerosinetekort

American Airlines waarschuwde maandag voor vertragingen bij de levering kerosine Het zou zijn activiteiten kunnen verstoren, zoals die van brandweerlieden die branden bestrijden, en daarom vroeg het zijn piloten om hun brandstofverbruik te beperken.

“Gebruik waar mogelijk alle beschikbare brandstofbesparende strategieën”Directeur Flight Operations John Dudley schreef in een brief aan de piloten. “Elke liter kerosine die bespaard wordt, is nuttig.”, Wordt toegevoegd in deze nota geraadpleegd door Agence France-Presse. Hij legt uit dat het probleem vooral te maken heeft met logistiek: gebrek aan chauffeurs, gebrek aan vrachtwagens en in sommige gevallen problemen met de allocatie in pijpleidingen.

“Alle luchtvaartmaatschappijen ondervinden nog steeds vertragingen bij de levering van brandstof op veel kleine en middelgrote luchthavens.”, zegt de directeur vliegoperaties van American Airlines. Deze vertragingen treffen niet alleen gebieden in het westen van het land, maar worden nu waargenomen in de hele Verenigde Staten. Het zou tot half augustus moeten duren.

het probleem “Het treft niet alleen luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, maar ook inspanningen om grote bosbranden aan de westkust te bestrijden”John Dudley merkt op. Verschillende functionarissen van Nevada, waaronder gouverneur Steve Sisolak, hadden zaterdag al hun bezorgdheid geuit in een persbericht. “Potentiële brandstoftekorten kunnen de komende dagen vracht- en passagiersvluchten op Reno-Tahoe International Airport vertragen”.

Snelle terugkeer van passagiers

Deze moeilijkheden dragen bij aan de bezorgdheid over het personeelstekort waarmee sommige bedrijven worden geconfronteerd als gevolg van de snelle terugkeer van passagiers naar het vliegtuig na de Covid-19-gerelateerde luchtkloof. “Het overheersende probleem is dat kerosine het afgelopen jaar door de epidemie ruimte heeft verloren in pijpleidingen als gevolg van benzine en diesel.”Het bedrijf zei dat Delta verschillende betrokken spelers bepleitte om de situatie op te lossen. Ze bevestigde in een brief aan AFP dat ze onmiddellijk werd meegenomen “Buitengewone maatregelen” Zodat haar activiteiten bij Reno niet worden beïnvloed.

READ  Ethereum Panic: dubbele bestedingswaarschuwing ... en een wilde vork!

De woordvoerder van de pilotenvakbond van American Airlines, Dennis Tajer, vertelde AFP dat piloten soms meer kerosine moeten gebruiken dan normaal wanneer ze op weg zijn naar een bestemming met een tekort aan brandstof. Hij waarschuwde dat om hetzelfde gewicht te behouden, vliegtuigen mogelijk met minder passagiers moeten vliegen.