Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amel Bent: Grote XXL-kraag, mini-jurk met veters, ontsteekt het web en zorgt ervoor dat iedereen het erover eens is

Tijdens zijn concert in Anzen op 14 juli 2022 ging Amal Bint niet met een dode hand in zijn kleren. Dat laatste zijn 15.000 toeschouwers nog niet vergeten. De kledingkeuze van de zangeres zal ongetwijfeld verband houden met haar metgezel Patrick Antonelli. Blijkbaar is laatstgenoemde onlangs vrijgelaten uit de gevangenis.

Amal Bint: Mooier dan ooit voor 15.000 toeschouwers

Op 14 juli 2022 gaf Amal Bent zijn concert in Anzeine, Noord-Frankrijk. Een kans voor een zanger om er zelf een te plaatsen beste mode. In het bijzonder een vintage witte jurk. met kapsel paardenstaart Ze is lang, goed gecombineerd met haar lange, krullende bruine haar, en ze ziet er mooier uit dan ooit op het podium. Aan zijn voeten grote schoenen van dezelfde kleur als deze veters. Blijkbaar trad de ster op voor 15.000 toeschouwers.

Na het feest vergat Amal meisje niet te bedanken kijkers op zijn Instagram. “Bedankt Anzin 15000 Hearts Tonight Was So Good”, zei ze in een reactie op een video van haar optreden. Bovendien, om het te promoten zevende album De zanger, getiteld “Alive”, gaat op tournee door heel Frankrijk. Een tour die pas in februari 2023 eindigt.

De zanger heeft moeilijke tijden gekend

Als het momenteel goed gaat met Amal Bent, was het voorheen niet altijd even gemakkelijk. Inderdaad, de moeder van drie kinderen, Sophia, Hana en de laatste Zain, zanger Ze heeft moeilijke tijden doorgemaakt. naar mij 37 jaarNadat haar metgezel Patrick Antonelli gevangen zat, moest ze alleen voor haar kinderen zorgen. En dit is kort na de geboorte van hun laatste zoon.

Omdat hij het illegale beroep van beveiliger uitoefent, Patrick Antonelli Hij werd opgesloten in de gevangenis van Nanterre. Blijkbaar heeft de metgezel van Amal Bent met zijn pseudo-professional geprofiteerd van staatssteun tijdens de pandemie. En dat door te liegen over het verkoopvolume van zijn bedrijf. Dan krijgt hij naar verwachting vijftien maanden kampioenen Twee voorwaardelijke straffen, drie en zes maanden gevangenisstraf.

READ  "Empire of Lights" van René Magritte verkocht 71,5 miljoen euro in Londen, een record voor een schilder

Amal Bent: Patrick Antonelli is betrokken bij een rijbewijszaak

Wat betreft de valse draai, de metgezel van Amal Bent slaagde erin om het te krijgen 15000 Euro uit het Solidariteitsfonds. Hij betaalde een geldsom, maar het hof van beroep oordeelde dat hij “oneigenlijk gebruik had gemaakt van solidariteitsmaatregelen”. En dit “zonder rekening te houden met zijn eerdere veroordelingen.” Dat leverde hem volgens de Parijzenaar gevangenisstraf op. Maar het lijkt erop dat hij maar twee maanden in de gevangenis heeft gezeten.

als achtergrond, De faciliteiten Emile Bent is al aangeklaagd voor handel in vervalste rijbewijzen. Het lijkt erop dat de man het aan voetbalsterren en de media heeft verkocht. Het gebeurde in juli 2020. Bij hem zijn in dit geval agenten uit de provincie Hauts-de-Seine. Om hem te straffen, heeft de correctionele rechtbank van Nanterre zojuist een uitstel van betaling uitgevaardigd. waarin de doodstraf tijdelijk niet werd uitgevoerd.