Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Als je pijn ervaart na het sporten, is dit een heel slecht teken – Tuxboard

Als je pijn ervaart na het sporten, is dit een heel slecht teken – Tuxboard

Weet dat als je pijn voelt na een sportschoolsessie, dit duidelijk geen goede zaak is!

Om een ​​goede gezondheid te behouden, is het erg belangrijk om lichamelijk actief te zijn. Aan de andere kant kunnen sommige mensen pijn ervaren na het sporten. Aan de andere kant moet je beseffen dat dit niet het geval is Geen goede zaak.

Het belang van sport

Om fit te blijven is het belangrijk om elke dag te sporten. Het is goed voor je lichaam, maar ook voor je geestelijke gezondheid. Aan de andere kant is dat ook zo Het is belangrijk om de dingen goed te doen.

Weet dat het heel belangrijk is om naar je lichaam te luisteren. Als je het gevoel hebt dat je te hard pusht, weet dan dat dit geen goede zaak is. Dit is vooral het geval als u pijn voelt en moe bent.

Hoewel veel mensen denken dat pijnlijke spieren gelijk staan ​​aan een goede training, is dit niet het geval. De aanwezigheid hiervan geeft aan dat je te veel kracht hebt uitgeoefend op bepaalde spiergroepen.

Dit is een fenomeen dat vaak voorkomt tijdens nieuwe oefeningen of na het hervatten van het sporten. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, betekent de afwezigheid van pijn dit niet Je hebt een slechte sessie gehad

Sterker nog, het is hun aanwezigheid die vaak aangeeft dat je geen goede sessie hebt gehad. Professor Wiskunde Jan Wilke gaf ook verschillende toelichtingen aan de New York Times.

Lichaamspijn: slecht

De deskundige merkte op: ” de pijn [des courbatures] Het kan worden veroorzaakt door geïrriteerde en ontstoken fascia. Bindweefsel Hij houdt van constante beweging in meerdere richtingen.

Vóór advies: “Denk aan een dynamische warming-up die de weefsels flexibeler maakt voor je volgende training.”. Het is ook aan te raden om een ​​activiteit te kiezen die goed bij jouw niveau past.

READ  Dit kleine zwarte gat is het dichtst bij de aarde dat ooit is ontdekt

Dr. Gene Shirokobrod, een fysiotherapeut, bevestigde tegenover de media: “Vaak denken mensen dat ik vijf jaar geleden veel kilo’s aan het tillen was, dus ik kan het nog steeds doen.”. Aan de andere kant is het belangrijk om te hebben bewust van zijn niveau.

Dit zal dus de aanwezigheid van pijn vermijden. Bovendien kan een gezonde levensstijl deze problemen tegengaan. Je zult er dan voor moeten zorgen dat je goed slaapt en een zeer uitgebalanceerd dieet kiest.

Dr. Shirokobrod zei: “Denk aan extra calorieën en eiwitten, of zorg voor extra slaap. Ze ondersteunen je weefsels en helpen je herstellen.. maar dat is niet alles.

Advies bij pijn

Volgens deskundigen moet je de volgende dag je spieren voorzichtig gebruiken als je pijn ervaart. Als het te pijnlijk is, pak het dan op Doe matige lichaamsbeweging, zoals wandelen of zwemmenBijvoorbeeld

Jason Sawyer, directeur van het Exercise and Movement Sciences Program aan de Bryant University, verstrekte ook details aan de New York Times. Volgens hem mag je geen pijnstillers nemen.

De deskundige onthulde: “Uit onderzoek blijkt dat NSAID’s [comme l’ibuprofène] “Het zal je pijn verminderen, maar het zal de daadwerkelijke genezing verminderen.”. Weet dat er natuurlijke tips zijn als je last hebt van pijn.

Dit geldt vooral voor massages. Deze helpen de bloedcirculatie te stimuleren. Ze zorgen ook voor druk op stijve gewrichten. dat weet ik Baden is een andere zeer effectieve methode.

Om de pijn te verlichten, wordt aanbevolen een koud of lauw bad te nemen. Al deze tips helpen je om je op je best te voelen na een slechte training.