Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Als ik vertrek…’: Kate Middleton, ‘een krachtige strateeg’?  De grote ambities van de prinses van Wales onthuld

‘Als ik vertrek…’: Kate Middleton, ‘een krachtige strateeg’? De grote ambities van de prinses van Wales onthuld

Het vervolg na de aankondiging

Bij elke verschijning wekt ze hysterie op: Kate Middletons populariteit binnen de koninklijke familie groeit, en het lijkt erop dat ze daar altijd deel van heeft uitgemaakt. Ze beheerst het protocol met gemak, buigt als geen ander, charmeert de camera’s als publiek en weet precies hoe ze haar bekendheid moet managen. Ik moet zeggen dat de jongedame in de loop van haar twaalf jaar samen met haar man William veel heeft gedaan en dat ze het goed doet voor zover de Britten dat willen.

Goede reden voor Tina Brown, auteur van het boek Paleis papierenOm voor de prinses van Wales te zorgen. Voor haar is het duidelijk:Kate is veruit de machtigste vrouw in de koninklijke familie“.” In een interview met onze collega’s van StandpuntZe maakte zelfs duidelijk dat de huidige monarchie niet los kan worden gezien van de monarchie die bij elke verschijning al het licht aantrekt.

Als je het schip verlaat, zal het een ramp zijn. Het bedrijf rekent er de komende tien jaar op“, legt ze uit. Het moet gezegd worden dat gezien de populariteit van andere leden van de koninklijke familie, veel minder dan haar populariteit ondanks de beschuldigingen van prins Harry en Meghan Markle, alleen de jonge vrouw de populariteit van de clan naar zich toe trekt. Alleen.. Of bijna: de drie kinderen (George, 10, Charlotte, 8, en Louis, 5) die geboren zijn uit haar verbintenis met prins William, zijn ook opgemerkt door de media. Maar niets zegt dat als ze opgroeien, het altijd zal bij hen passen…terwijl hun ouders hun rol als toekomstige koning en koningin al perfect vervullen.

Kate is een strateeg

We hebben geen idee wat er met George zal gebeuren en of hij ooit koning wil worden. Misschien wil hij niet… William heeft zijn vrouw heel verstandig gekozen. Kate is een strateeg. Ze beheerst het verhaal, haar imago en zelfs de beelden… Ik denk dat ze slimmer is dan Williamlegt de deskundige uit en merkt op dat de prinses van Wales briljant heeft gehandeld om haar doelen te bereiken. Ze hield Elizabeth II al die jaren nauwlettend in de gaten, in tegenstelling tot Meghan, die alles wilde veranderen toen ze arriveerde. Niemand weet wat de prinses van Wales denkt. Ze vertrouwt niemand, behalve haar moeder en zus (Pippa Middleton, noot van de redactie).

READ  PRIX DU VAL HENRY VOORSPELLING

Ondanks deze schijnbare geheimhouding weet Kate Middleton haar strijd en wilskracht op te leggen, vooral aan haar kinderen, die ze zoveel mogelijk beschermt, ondanks welk protocol soms ook wil. Maar nu, voor Tina Brown,De toekomst rust op William’s schouders“.”Naar mijn mening wil Kate meer koningin zijn dan William koning wil zijn. William heeft zijn lot aanvaard, maar ik denk niet dat hij er blij mee is. En hij zal doen wat van hem verwacht wordt […] Ik betwijfel of William ervan droomt om in Buckingham Palace te wonen. Zal hij zomaar gekroond worden? Wil hij gekroond worden als de dag daar is?Maar ze vraagt ​​zich af: het is al jaren moeilijk om het antwoord te krijgen…

Het vervolg na de aankondiging

Het vervolg na de aankondiging