Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

AliExpress biedt enorme korting voor Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro staat een dag in de spotlight op AliExpress, wacht niet langer om dit connected horloge met korting op te halen.

Een dag in volle gang op 11.11. Als leider van de speciale operatie is AliExpress sinds de officiële lancering van deze versie aanbiedingen blijven onthullen. Een van de meest populaire kortingen, We vinden Huawei Watch GT 2 Pro op 136 euro in plaats van 199 euro met coupon 11AE22. Als je nog steeds aarzelt om je verbonden horloge te veranderen of de cursus te halen, is dit het moment om actie te ondernemen, want deze flash-uitverkoop houdt geen stand.

Om gebruik te maken van de flashaanbieding op de Huawei Watch GT 2 Pro, vind je deze hier:

Bekijk de AliExpress-show

Of het nu een dag is of niet, AliExpress biedt een herroepingstermijn van 20 dagen – dit retourbeleid is logischerwijs van toepassing op Huawei Watch GT 2 Pro. Deze periode geeft je de mogelijkheid om het aangesloten horloge terug te sturen voor een volledige terugbetaling. Bovendien word je binnen een paar dagen gratis geleverd door de online handelaar, omdat ze magazijnen hebben in Frankrijk. Uiteindelijk is de enige regel om zo snel mogelijk te handelen om de economie veilig te stellen voordat de voorraden opraken.

Huawei Watch GT 2 Pro, een uitstekend verbonden horloge

In detail is Huawei Watch GT 2 Pro de Pro-versie van dezelfde groep. Het toont alle functies die verwacht worden van een continu horloge van dit niveau gedurende 14 dagen autonomie bij klassiek gebruik. Ook deze versie beknibbelt niet op het design, er is een titanium behuizing waarop een 1,39 inch AMOLED-touchscreen met een resolutie van 456 x 454 HD is gemonteerd. Qua functionaliteit zitten er basissensoren op het aangesloten horloge, zoals de accelerometer, gyroscoop, hartslagsensor of barometer. Slaap volgen maakt ook deel uit van het spel.

READ  Oktober keynote voor de MacBook Pro M1X?

Als het om sport gaat, houdt de Huawei Watch GT 2 Pro rekening met maximaal 100 trainingsmodi – voor 17 professionele trainingsmodi – inclusief golf (swing-analyse, enz.). Over het algemeen kunt u uw hartslag, gemiddelde snelheid, maximale mijl of afgelegde afstand tijdens de sessie kennen. Deze versie houdt tot 50 meter onder water.

Op een dag is het echt een enorm proces ontwikkeld Het is voorbij Black Friday In termen van verkoopvolume … hoewel het maar één dag duurde. Tijdens dit evenement kan je Huawei Watch GT 2 Pro voor een klein prijsje kopen, maar je vindt er ook heel wat andere flash sales op producten van grote merken: Xiaomi, Roborock, OnePlus… de keuze is groot en gevarieerd.

Om de flitsweergave op Huawei Watch GT 2 Pro te ontdekken, vindt u deze hier:

Bekijk de AliExpress-show