Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Algerije betreedt dramatisch in luxetoerisme

Algerije betreedt dramatisch in luxetoerisme
De Emirati hotelketen Rotana werd opgericht in Algerije. Het merk, dat ongeveer 100 hotels in het Midden-Oosten, Afrika, Turkije en Europa omvat, zal in maart 2023 zijn eerste toeristencomplex in Algerije, Azure Rotana Resort & Spa, in Oran exploiteren, meldt de krant Al Khaleej.

De Oran Rotana zal uiteindelijk 185 luxe kamers en suites tellen, waaronder acht ambassadeurssuites met uitzicht op zee. Gasten krijgen luxe diensten en voorzieningen aangeboden, zoals spa- en behandelkamers, binnen- en buitenzwembaden, sauna, kinderclub…

De grote balzaal biedt plaats aan 300 personen, evenals drie goed uitgeruste vergaderzalen en een businesscentrum.

Merk op dat het complex zal nestelen aan de oevers van de Middellandse Zee, niet ver van de toeristische plekken van Oran zoals Fort Santa Cruz en Place du 1er Novembre, volgens dezelfde bron.

Jay Hutchinson, President en CEO van Rotana, zei in een verklaring:Terwijl we onze aanwezigheid in de regio blijven uitbreiden, markeert het Azure Rotana Resort & Spa een mijlpaal voor ons als ons eerste hotel in Algerije (…). Noord-Afrika heeft een enorm potentieel en we kijken ernaar uit om onze portefeuille in de regio verder te ontwikkelen.“,” rapporten ASS.

Het hoofd van Saradjia Group, eigenaar van het Azure Rotana Resort & Spa in Oran, zei: “Rotana is onze voorkeurspartner om ons te helpen onze ambities met betrekking tot de hotelscene in Algerije te verwezenlijken (…). Met hun ervaring in hotelmanagement zijn we ervan overtuigd dat we de doelstellingen van ons project zullen bereiken, dat de toerisme- en horecasectoren verder zal dienen.“.

READ  Noord-Korea lanceert een ballistische raket en Japan beveelt een evacuatie in Hokkaido
Wat gebeurt er in Tunesië?
leg ons uit Youtube kanaal . register!