Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alexandra Bizagali werd gediskwalificeerd voor “Telematine” na haar column in de aanval van Nice.

Alexandra Bizagali werd gediskwalificeerd voor “Telematine” na haar column in de aanval van Nice.

Soms zijn geruchten op tv een echt evenwicht. Dit suggereert in ieder geval het lot van cabaretier Alexandra Bezagali, dat op 5 september 2022 door veel netizens en kijkers werd ontdekt. ​​Na een controversiële column over de aanslag van 14 juli in Nice in het programma telematica uitgezonden op Frankrijk 2Je komt niet meer terug.

Brede opgeschorte reeks Het kanaal moest een openbare verontschuldiging aanbieden.

De serie is tegen de terugkeer ervan

Terwijl de productie van de ochtendshow van France Télévisions liet doorschemeren dat ze weer voet aan de grond kon krijgen nadat ze een maand lang de bron van akelige opschudding was geweest nadat ze door vuur was gedoopt, heeft de openbare dienst eindelijk besloten hem te ontslaan, onthulde de komiek. De Parijse. “De verlegenheid die ik had was om een ​​serieus onderwerp luchtig aan te snijden in een nieuwsprogramma dat het in een aflevering op een aangrijpende manier aan de orde stelde”, zegt de belangrijkste geïnteresseerde.

Maar de kwestie van zijn terugkeer naar de show is tot nu toe alleen als duidelijk genoemd. Ze zegt dat ze onlangs vernam dat ze niet zou terugkeren vanwege het besluit van France 2 en hoewel ze “het concept herwerkte” en een “meer geschikte” column schreef. »

“Ik sneed alles”

“De afgelopen maand heb ik mezelf veel vragen gesteld”, geeft Alexandra Bizagali toe. Het was niet gemakkelijk voor de jonge vrouw om in het middelpunt van de controverse te staan ​​op basis van haar eerste humoristische column.

De golf van berichten, opmerkingen en kritiek die op een “gewelddadige” en “oneerlijke” manier op de komiek is gericht, zal dus het eindpunt zijn in zijn overgang naar telematica. Ze zegt opnieuw: “Ik heb alles afgesneden, oproepen, berichten, sociale netwerken.”

READ  Petitie om de titel Prins van Wales te laten verwijderen van William 'uit respect' voor Wales

Noch de plaats, noch het moment

Alexandra Bizagali heeft er nog steeds spijt van. “Het spijt me altijd te horen dat iemand door iets gekwetst wordt, vooral als het van mij komt”, zei ze. Ze geeft nog steeds toe dat ze “onhandig” was over de timing van deze column, zelfs toen het proces voor de aanslag van 14 juli in Nice begon. “Het was noch de plaats noch de tijd voor deze tekst.”

Ten slotte is ze blij dat ze ondanks oproepen in privéberichten om van baan te veranderen een komiek zal blijven, terwijl ze probeert “het beter te doen, zo bekwaam mogelijk te zijn, [s]”Het wordt met de dag beter.”