Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alan Wake Remastered: videovergelijking van Xbox Series X- en Xbox 360-versies | Xbox One

Nog uitgerekend 5 oktober Alan Wake geremasterd Vandaag werd er iets meer onthuld. Door middel van een vergelijkende video wordt er over het spel Remedy gesproken voordat het werd uitgebracht. De Xbox 360-versie van die tijd werd vergeleken met de geremasterde Xbox Series X-versie. Het is met name geschikt om de actie gelijktijdig te bekijken tijdens het spelen en in filmische scènes. Het nieuwe gezicht van de held werd ook benadrukt.

Onthoud dat de titel beschikbaar zal zijn op Xbox One, PlayStation 4 en pc, maar ook op Xbox Series X | S en PS5 en dat deze momenteel geprijsd is op 24,99 euro. beschaving.

> Pre-order

De cultklassieker is terug en beter! Remastered met geheel nieuwe 4K- en 60fps-beelden, verbeterde scènes en verbeterde personagemodellen! Alan Wake is terug… om je realiteit te herschrijven. In deze bekroonde thriller gaat de verontruste auteur Alan Wake op een wanhopige zoektocht naar zijn vermiste vrouw, Alice. Alors qu’il découvre les pagina’s d’une histoire d’horreur qu’il est censé avoir écrite, meer niet il n’a aucun souvenir, l’emprise de Wake sur la réalité est menacée alors qu’il découvre belediging Approaching. Horrorverhaal komt uit…

READ  NASA streeft naar februari om zijn Artemis 1-missie op te starten