Al-Nasr en Cristiano Ronaldo verslaan Al-Ittihad en Karim Benzema met 5-2

De ontmoeting tussen de twee voetbalkoningen veranderde in een koud bad voor Karim Benzema. Zijn club Al-Ittihad verloor dinsdag in Jeddah in een late wedstrijd op de 17e dag van het Saoedische kampioenschap thuis met 5-2 van Al-Nasr, onder leiding van Cristiano Ronaldo.

Na zware kritiek van de Saoedische pers vanwege zijn gebrek aan efficiëntie en zijn vermeende niet-deelname, vond aanvoerder Benzema tijdens deze wedstrijd het net niet meer, in tegenstelling tot Ronaldo, die uit een strafschop zijn tiende doelpunt scoorde. -De achtste en negentiende doelpunten dit seizoen in de competitie (tegenover 9 voor Benzema).

Sadio Manen dubbel

Met dit resultaat verstevigt Al-Nasr zijn tweede positie, zeven punten achter leider Al-Hilal. Na deze zesde nederlaag (8 overwinningen, 4 gelijke spelen) bleef Al-Ittihad op de zesde plaats staan, op 22 afstanden van de leiding.

Naast Ronaldo scoorde ook voormalig Metz- en Liverpool-aanvaller Sadio Mane twee doelpunten (75, 82), net als de Marokkaan Abdel Razzaq Hamdallah voor Al-Ittihad (14, 51). De eerste strafschop van Ronaldo (19e minuut) werd afgelast vanwege een fout van Benzema, en de tweede (68e minuut) werd vanwege een slecht gebaar van Fabinho uitgesloten van het spel.

Deze wedstrijd werd uitgesteld vanwege de deelname van Al-Ittihad aan het WK voor clubs, waar de ploeg van coach Marcelo Gallardo in de tweede ronde werd uitgeschakeld.

READ  Met vier nederlagen in zes wedstrijden loopt Manchester United binnen in de C1