Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Airbnb: 100.000 reserveringen zijn al geblokkeerd door het anti-bambochesysteem

Als je in de Verenigde Staten een geheim feestje bij jou in de buurt wilt organiseren dankzij Airbnb, moet je aan bepaalde criteria voldoen om aan de waakzaamheid van het platform te ontsnappen. Er zijn al ongeveer 100.000 reserveringen geblokkeerd.

Heb je ooit gehoord van het anti-party beveiligingssysteem van Airbnb? De tool, die is ingezet in de VS en Canada, heeft het sinds de lancering in juli 2020 al mogelijk gemaakt om meer dan 100.000 “verdachte” reserveringen te blokkeren. 15.000 reserveringen werden geblokkeerd in Los Angeles en 12.000 in Atlanta.

Zijn we niet serieus als we 24 jaar oud zijn?

Om een ​​reservering als verdacht te beschouwen, houdt de tool rekening met verschillende criteria. Het weigert hele huizen te reserveren voor gebruikers onder de 25 jaar die minstens drie positieve en geen van beide negatieve Airbnb-beoordelingen hebben voor een boeking in de buurt van hun woning. Deze klanten kunnen nog steeds elk type advertentie buiten hun lokale gebied boeken, evenals individuele privékamers en hotelkamers waar ze maar willen.

Dit Airbnb-initiatief lanceerde onlangs zijn eerste kaars. Het programma, gelanceerd in Canada in 2020, heeft het volgens het bedrijf mogelijk gemaakt om een ​​significante afname van clandestiene partijen op te merken. “Het verminderen van het aantal ongeoorloofde huisfeesten op Airbnb is altijd een prioriteit geweest en is belangrijker dan ooit., en leg Airbnb vervolgens uit in de taal uitspraak. Nu er in het hele land beperkingen gelden voor de volksgezondheid, nemen we maatregelen om veilig en verantwoord reizen naar de Verenigde Staten te garanderen.” Een bericht dat samenviel met de lancering van de tool in de Verenigde Staten.

READ  Klein wild zwijn maakt een ritje met de metro

Andere initiatieven die worden getest

Airbnb heeft zelfs niet gewacht op de wereldwijde pandemie om zich druk te maken over het “probleem” van intimidatie en onbevoegde partijen door hosts. In februari 2020 kondigde het platform aan: Samenwerking met drie fabrikanten van geluidsmonitoringapparatuur, waardoor gasten zich tegen lagere kosten kunnen uitkleden. De mogelijkheid om herinnerd te worden aan de noodzaak om de aanwezigheid van dergelijke apparaten in huis in de advertentie te specificeren.

Afgelopen juni kondigde Airbnb ook een samenwerking aan met een concurrent, Vrbo, om huurwoningen specifiek voor loungen aan te pakken. “Airbnb en VRBO zijn van plan om samen te werken met een vertrouwde externe makelaar om een ​​proces te ontwikkelen dat eigenschappen identificeert die permanent van elk platform zijn verwijderd vanwege herhaalde schendingen van relevant gemeenschapsbeleid.”En de verwijst naar het bedrijf.