Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“AI-fabrieken” zijn een nieuwe rage voor bedrijven om kunstmatige intelligentie in te brengen

“AI-fabrieken” zijn een nieuwe rage voor bedrijven om kunstmatige intelligentie in te brengen

onderzoek Deze structuren zijn de afgelopen twee jaar bij Franse bedrijven verdubbeld. Een manier om projecten snel te testen en teams te evangeliseren.

Het is een obsessie geworden voor de Franse economische leiders: grote bedrijven denken alleen maar aan productieve kunstmatige intelligentie. Sinds het succes van ChatGPT heeft iedereen beloofd het gebruik ervan onder hun werknemers te populariseren om de efficiëntie en productiviteit te vergroten. Ongeveer 65% van de organisaties gebruikt deze tools regelmatig in ten minste één functie, vergeleken met slechts een derde het jaar daarvoor, volgens de laatste meting van McKinsey. Het Franse MKB is niet immuun voor deze waanzin. Volgens een onderzoek van onlinebank Qonto hebben ze hun gebruik van AI in één jaar tijd verachtvoudigd.

Als kunstmatige intelligentie tot nu toe het domein van technologie-experts is geweest, De belofte van generatieve AI is om niet-technische toepassingen in de handen van zoveel mogelijk mensen te brengen. Het ontcijferen van Eric Hazan, partner bij McKinsey. Het is uiteindelijk een manier om AI te democratiseren “Maar drVeel bedrijven hebben moeite met het bepalen van…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt 92% van de rest om te ontdekken.

Flash-uitverkoop

1 euro per maand gedurende 3 maanden. Zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  les nouvelles restricties pour les véhicules polluants repoussées à 2023