Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Adriana Karembeu verzilvert haar duet met Michel Cymes

Ter gelegenheid van de uitzending van de laatste aflevering van hun show blikt Adriana Karembeu terug op haar vriendschap met Michel Cymes en roept ze “een voor en een na” op.

Al meer dan 10 jaar onderzoeken Adriana Karembeu en Michel Cymes het allemaal De superkrachten van het menselijk lichaam In een wetenschappelijk en vermakelijk programma over Frankrijk 2. Maar de gastheer, die kritisch reageert op een mogelijke toetreding tot de regering, kondigt het einde van het programma aan: De aflevering van donderdag 20 juli is de laatste van het kathodische duo.

Adriana Karembeu’s kans om terug te keren naar dit geweldige avontuur, meer specifiek naar haar samenwerking met de dokter en tv-man onthuld in Gezondheidsdagboek. Gisteren onthulde het voormalig supermodel op Instagram een ​​perfecte bohemian jurk voor de zomer. Voor een podcast huidige vrouw En Tele-vrije tijdEn Ze beleeft haar relatie met haar collega, die haar vriend is geworden, opnieuw. Het verhoogt niet meer of minder voor en na…

Een mooie vriendschap tussen Adriana Karembeu en Michel Cymes

in de podcast huidige vrouw, vroeg journaliste Marie-Amelie Drosin aan Adriana Karembeu naar de eerste keer dat ze Michel Cymes zag. Ze zegt:Ik was uitgenodigd voor het Magazine de la santé, als ambassadeur van La Croix rouge (…) Ik herinner me dat ik te laat was voor de show en geen tijd had om me klaar te maken. Ze legt uit:En aangezien mijn zaakwaarnemer me waarschuwde dat Michel van me houdt, wilde ik dat waarmaken. Ik walgde ervan dat ik niet mooi was, maar goed… Hij was blij, hij zag niets!“.

READ  Joey en Jed Hallyday op vakantie in St. Barth met een ander meisje Foto prop

Ook blikt ze terug op het ontstaan ​​van de show:”Toen kreeg ik het aanbod om het product te doen De superkrachten van het menselijk lichaam Met Michelle Simes zei ik tegen mezelf: “Ah, dat is cool, ik ken hem een ​​beetje van ver. Hij is cool!” En zijn mening is sindsdien niet veranderd, integendeel. Michaël is buitengewoon. Het is snoep, echt. dit is een cadeau. Hij is geweldig, en nu is hij een vriend, hij is mijn oudere broer. Hij is een vriend van mijn ex-man en we gaan soms samen op vakantie. Ik ken zijn vrouw, ze is liefde. Ik vraag me af of mijn dochter niet van haar zoon houdt, kortom!“, jij vertrouwt.

Adriana Karembeu dankt ook de loyale en behulpzame persoonlijkheid van haar collega, die altijd aanwezig is als we hem nodig hebben, om gezondheidsredenen of om vriendelijk advies te geven. “Ik kan haar alles vertellen en dat gaat verder dan de showZij voegt toe.Hij is echt een vriend“, somt de gastheer op. Tijdens het filmen onthult ze: “Waar hebben we om gelachen en wat hebben we meegemaakt. Ik denk niet dat er een tv-equivalent is. We hadden ongelooflijk veel geluk. Oh mijn god, het was goed en zo ik zal niet missen… Er zal een voor en na zijn, dat is zeker.Een mooie vriendschap, die waarschijnlijk niet zal stoppen aan het einde van de show.

Charlotte Louise

Charlotte, redacteur van het tijdschrift Aufeminin, is gepassioneerd door de Franse en wereldcinema en is een lezer van goede avonturen. Nieuwsgierig naar alles, praat je veel over persoonlijkheden zoals cultuur of…

READ  Jeremy Creedville is gescheiden van zijn dochters: 'Heart in crumbs' plaatst ontroerend bericht