Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

17 jaar na de release spelen nog steeds 2 miljoen mensen deze iconische console!

17 jaar na de release spelen nog steeds 2 miljoen mensen deze iconische console!

Spelnieuws 17 jaar na de release spelen nog steeds 2 miljoen mensen deze iconische console!

delen:


Volgens recent gelekte gegevens lijkt het erop dat veel gamers nostalgisch zijn naar een zeer precieze console.

Als je het nieuws over videogames volgt, weet je misschien dat Insomniac Games een zeer slechte periode doormaakt. Aan de ene kant kwamen ze ondanks de release van hun nieuwste titel Marvel's Spider-Man 2 niet als overwinnaar uit de Game Awards, maar bovenal waren ze het slachtoffer van wijdverbreide piraterij. Hackers hebben veel belangrijke informatie verkregen, vooral over de aankomende games van het bedrijf. Meer in het algemeen circuleert er sinds deze indrukwekkende hack een grote hoeveelheid gegevens op internet.

Naast het onthullen van aankomende Insomniac Games-projecten, heeft deze verzamelde informatie ook betrekking op statistieken met betrekking tot Sony. Met alles wat is onthuld, weten internetgebruikers niet langer waar ze zich moeten wenden of wie ze moeten geloven. Onder deze stortvloed aan gegevens zijn sommigen er echter in geslaagd cijfers over de oude console te ontdekken. Het lijkt erop dat de PlayStation 3 nog steeds een sterke basis van casual spelers heeft. Niemand had verwacht dat dit soort informatie nog eens zou verschijnen!

Lees ook:


De PlayStation 3 wordt nog steeds breed gewaardeerd

De tijd verstrijkt en consoles komen de een na de ander. Sommige spelers blijven echter aan elkaar gehecht. Ja, waarom zou je een console opgeven alleen maar omdat er net een andere is uitgekomen? Dit soort denken is wat garanties biedt In februari van dit jaar werd een piek bereikt van 1,9 miljoen actieve gebruikers op PlayStation. Deze console is 16 jaar geleden uitgebracht en is nog steeds populair bij de meeste nostalgische mensen.

READ  Geen twijfel mogelijk: de aarde wordt warmer

Als reactie op dit onverwachte feit deelden veel Reddit-gebruikers hun vreugde over de populariteit van deze console: “Het is veel meer dan ik dacht. Het maakt me echt blij.” Of “Ik ben een van hen” of “Ik speel Third Strike en Ultra Street Fighter 4 in 2023 nog steeds online!”. Kortom, deze statistiek maakte het mogelijk om te begrijpen dat een groot aantal gamers op dat moment aan deze gameconsole gehecht waren. Bij deze gelegenheid spraken sommigen de wens uit om PS3-klassiekers terug te zien naar hun nieuwste versie.

Over PlayStation 5

Spelnieuws

PlayStation Plus: 'Gratis' PS5- en PS4-games voor oktober 2023

GVTech-nieuws

PS5: Prestaties verbeterd met de nieuwste grote update

Hightech testen

PS5-recensie: onze mening