Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

15 dagen gratis games uit de Epic Games Store: een toekomstige FPS-demo voor dag 13

15 dagen gratis games uit de Epic Games Store: een toekomstige FPS-demo voor dag 13

de 15 dagen gratis games uit de Epic Games Store Het gaat nog even door deze week, we hebben al een heel mooi recht Vuist: gesmeed in schaduwvlammaar vandaag steampunk En mechanische vuisten maken plaats voor een bijna futuristisch universum cyberpunk en vuurwapens.

ja , Het is inderdaad het geslepen staal waarin tegenwoordig wordt aangebodenEpische spellen winkel. Dit is de FPS Met een zeer griezelige futuristische sfeer, met vernietigbare omgevingen, races op de muren en kogel tijd. Het spel is gratis beschikbaar opEGS Voor 28 december 2022, om 17.00 uur

gesneden staal

Severed Steel is een stijlvolle en diepgewortelde FPS voor één speler met een vloeiend bliksemschichtsysteem, vernietigbare omgevingen, hyperslowmotion en een unieke eenarmige held. Jij, je trekker en een harde laars tegen een bovenbouw vol slechteriken. Muur rennen, duiken, springen en glijden om ze een voor een uit te schakelen.

Epic Games Store 14-teaser

Het idee van de voorlaatste dag van de operatie werd duidelijk gedeeld epische spellenEn het kan zijn Dodelijke schaal.

MiniatuureditorClint 008
Schrijver – Examinator
READ  Hoe ziet een zonsondergang eruit op Mars?