Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox-serie X | Nieuwe S en PS5 Pro van TCL voor 2023/2024, doel 8K | Xbox One

Hoewel consoles van de volgende generatie zoals de Xbox Series X en PlayStation 5 soms nog moeilijk te vinden zijn, zijn de modellen van de “middelste generatie” tegenwoordig het gesprek van de dag.

Middengeneratieconsoles vanaf 2023?

Het is waarschijnlijk dat via een conferentie in Polen over TCL-technologie diegene die momenteel zijn aangewezen als de “nieuwe Xbox Series X|S” en PS5 Pro, aan bod kwamen. Via de journalist Massej Zabuki, die op de site is voor de site ppe.plontdekken we vermelding van deze nieuwe informele eenheden.

8K in zoeker

Het meest interessante was dat hij zei dat deze consoles zich richten op interne gamingweergave in 4K-resolutie (bij 60 en 120 frames per seconde), terwijl de uitvoerresolutie 8K zal zijn. Deze prestatie wordt mogelijk gemaakt door AMD’s nieuwe grafische processor, de Radeon RX 7700 XT.

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat Microsoft en Sony commentaar zullen geven op het uiterlijk van de consoles tijdens de TCL-show, is hun bestaan ​​een publiek geheim. De afgelopen weken waren er verschillende geruchten over de PS5 Pro op het web, en ja hoor, de giganten werken al een tijdje aan hardware-updates voor onze consoles.

READ  GTA The Trilogy: Ik vond hete koffie in San Andreas, maar het werkt niet | Xbox One