Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox Game Pass: Xbox Frankrijk belooft morgen ‘geweldige’ aankondiging | Xbox One

“De geweldige aankondiging van morgen, we willen je heel graag waarschuwen.” Dit belooft het officiële Xbox Game Pass Twitter-account in Frankrijk. Waar kan hij zich goed op voorbereiden?

Ongelooflijke advertentie voor Xbox Game Pass

Het enige dat we nu weten, is dat het morgen wordt aangekondigd, meer bepaald in “In de middag tot iedereen helemaal wakker is”.

We hebben het gecontroleerd en Xbox Frankrijk is het enige account dat dit onderwerp naar voren lijkt te brengen. Alles wijst er dus op dat dit een lokaal initiatief is, geen internationaal.

Als dit inderdaad het geval is, moet je niet verwachten dat er in de nabije toekomst een uitzonderlijke game wordt aangekondigd Xbox Game PassZelfs geen associatie met Nintendo of de komst van een nieuwe dienst. Nog minder als het zaterdag bekend wordt gemaakt. Sommige jongens bedenken al de gekste dingen in deze advertentie, maar als we één advies zouden kunnen geven, zouden we ons ook niet de gekste dingen voorstellen. Is de beste manier om verrast te zijn niet iets bijzonders te verwachten?

Tot morgen om te zien wat er gebeurt!

READ  Drew Barrymore verhuisde naar New York om zijn dochters na de scheiding niet van hun vader te scheiden