Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wout Weghorst vertelt over sparren met Lionel Messi in Qatar

Wout Weghorst vertelt over sparren met Lionel Messi in Qatar

bekend Wat is Miras Bobo? “Het zal waarschijnlijk worden onthouden. Het is een van de weinige keren dat Lionel Messi boos is gezien. Deze uitdrukking betekent letterlijk.” Waar kijk je verdomme naar? ”, kondigde de ploegspits aanalbiceleste Na een wedstrijd in de kwartfinales van het WK. Toen won Argentinië een strafschoppenserie tegen Nederland. Na verschillende schermutselingen tijdens de wedstrijd viel Lionel Messi Wout Weghorst aan, die hoog aangeschreven stond om zijn flair.

De speler van Besiktas Istanbul keerde terug naar deze aflevering. Dat blijkt uit verklaringen van de Turkse media in HaberWout Weghorst lijkt niet bepaald boos op de aanvaller van PSG. “ Voor mij is iedereen een gelijke match. Ik vecht. Dat heb ik in dit spel ook gedaan. We hadden tijdens de wedstrijd enkele duels met Messi en misschien verraste dat hem. Ik heb veel respect voor hem, hij is een van de beste spelers aller tijden. Na de wedstrijd wilde ik mijn respect voor Messi tonen, maar hij was niet erg open. Alvorens met veel humor af te sluiten: Nu weet hij tenminste mijn naam. »

READ  Gegevens: de invloed van Arda Guler op de aanval van Türkiye op Nederland