Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wiskundeles meisjes breekt af met r… – Mediapart

De cookies en vergelijkbare technologieën die we bij Mediapart gebruiken, zijn van verschillende typen en stellen ons in staat verschillende doeleinden na te streven.

Sommige zijn noodzakelijk voor de werking van de site en de mobiele applicatie (je kunt ze niet weigeren). Andere zijn optioneel, maar helpen uw ervaring als lezer te vergemakkelijken en ondersteunen op de een of andere manier Mediapart. Afhankelijk van het doel kunt u het hieronder weigeren of accepteren.

Accepteert u dat Mediapart cookies of vergelijkbare technieken gebruikt voor de volgende doeleinden?

U kunt per categorie uw keuze maken door de schakelknop te activeren of deactiveren.

nodig om te rennen
Van de website of app

Verbind abonnees, meet anonieme doelgroepen, verzend pushmeldingen, monitor crashes en markeer onze services: deze tools zijn essentieel voor het bewaken van de activiteit en de goede prestaties van onze services.

Met deze tools kunnen we website- en mobiele app-verkeersstatistieken verzamelen om het gebruik te begrijpen, eventuele problemen op te sporen en de ergonomie van onze producten te verbeteren.

Er zijn geen advertenties op Mediapart. We promoten onze inhoud en diensten echter wel op andere sites en sociale netwerken. Hiervoor gebruiken we technologieën van bepaalde adverteerders.