Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

William en Kate onthullen een nooit eerder vertoonde foto van prins George op zijn negende verjaardag

De oudste zoon van de hertog en hertogin van Cambridge wordt glimlachend gezien op een nieuwe foto die voor zijn verjaardag is onthuld.

Het is een regel waar prins William en Kate Middleton nooit van afwijken: elke verjaardag van een van hun kinderen wordt er een nieuwe foto onthuld. Vrijdag is het de beurt aan prins George, die zijn negende verjaardag viert.

“George 9!” De hertog en hertogin van Cambridge schreven simpelweg op hun Instagram-account in het bijschrift bij de foto. De kleine jongen wordt glimlachend op het strand getoond met een blauw poloshirt. Volgens een persbericht van Kensington CNNKate Middleton, die dol is op fotografie, is degene die deze foto signeert.

toekomstige koning

Prins George is de afgelopen maanden op verschillende openbare evenementen verschenen. In het bijzonder het platina-jubileum van de koningin van Engeland, haar overgrootmoeder, die de 70e verjaardag van de toetreding van laatstgenoemde in juni vorig jaar markeerde.

Prins George is de oudste zoon van het Britse koningspaar, gevolgd door Charlotte (7 jaar) en Louis (4 jaar). Sterker nog, hij is voorbestemd om op een dag de koning van Engeland te worden. Hij is de derde in lijn voor de Britse troon na zijn grootvader, prins Charles, en zijn vader, William.

READ  Onthulde voor het eerst het gezicht van zijn dochter Charlie!