Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We hebben de penalty’s goed voorbereid”, legt Van Bronckhorst uit.

“We hebben de penalty’s goed voorbereid”, legt Van Bronckhorst uit.

De coach van Rangers keerde terug naar het verlies van zijn ploeg in de Europa League-finale tegen Frankfurt.

Giovanni van Bronckhorst stak zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken na de nederlaag van zijn ploeg tegen Rangers in de Europa League-finale tegen Frankfurt. “Het is een enorme teleurstelling. In een Europese finale spelen en verliezen zal altijd pijn doen. Je doet er alles aan om het te winnen, maar het wordt beslist door penalty’s, en het is de loterij. Het werkte niet voor ons, maar ik Ik kan het mijn spelers niet kwalijk nemen na alles wat ze hebben gedaan. Het was een heel zware wedstrijd. Het is een enorme teleurstelling. Ik weet wat het is. Je hebt de WK-finale verloren, de grootste wedstrijd die kan bestaan. vooruit gaan.”Dat verklaart de man die de aanvoerdersband droeg voor Nederland tijdens de WK-finale van 2010.

Van Bronckhorst gaf ook commentaar op de kosten van een Rangers-overwinning en Aaron Ramsey redde de penalty. “We hebben de penalty’s goed voorbereid. Sommige spelers voelen zich op hun gemak bij het schieten. We hadden een paar spelers die gelijkspel wilden, spelers die dat niet wilden. We hadden onze lijst, maar die moesten we aanpassen aan de wissels. Aaron (Ramsey) is teleurgesteld. Hoop, maar hij nam de verantwoordelijkheid om het voor elkaar te krijgen. Hij kan scoren of missen, maar om te schieten heb ik liever spelers die klaar en comfortabel zijn“.

READ  Er wordt gezegd dat Iniesta een overeenkomst heeft met de club