Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom was Indira Ambiot, Miss France 2023, zo overstuur in het gezicht van Nikos?

Op 17 december werd de Indira Ampiot alias Miss Guadeloupe gekozen Miss Frankrijk 2023 Live op TF1, wat goed werd ontvangen door jury en kijkers. Zo verkoos Frankrijk zijn vierde Miss Guadeloupe.

Op zaterdag 7 januari was Indira Ambiot te gast bij Nikos in het blad 50 minuten binnen. De schoonheidskoningin had moeite haar emoties in bedwang te houden toen de gastheer van The Voice een video opnieuw uitzond waarin ze danste naast haar grootmoeder van moederskant, met wie ze een hechte band had. Dit is haar laatste adem wegens kanker. “je maakt me aan het huilen explodeerde voor de camera.

De persoon achter Dian Lier was vol lof over haar oma: “Ze had vijf kankers, het was ingewikkeld. Je hebt veel waarden aan mij doorgegeven. Ze was een sterke vrouw. Hij behield zijn kracht en moed. Ze was een heel moedige vrouw.”

Een ontroerende getuigenis, vooral omdat haar grootmoeder haar nooit tot Miss France of Miss Guadeloupe heeft gekroond. “Miss Basse-Terre heeft me gezien. De dag na mijn verkiezing ging ik naar haar toe met kroon en sjerp. Omdat ze hersenuitzaaiingen had, besefte ze niet wat hij aan het doen was. Het gebeurde. Toen ze me daar zag, besefte ze. Ze keek me aan en zei: ‘Je bent zo mooi'”, Ze herinnerde zich met sterren in haar ogen.

LT

READ  De film "Saint Omer" van Alice Diop zal Frankrijk vertegenwoordigen