Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voetbal Paris Saint-Germain – Paris Saint-Germain: Sarabia zoekt uitgang zonder de sleutel te hebben

PSG hoopt tijdens deze winterse transferperiode ongewenste mensen te verkopen voor € 100 miljoen. Onder hen is Pablo Sarabia momenteel uitgeleend aan Sporting Portugal. De Portugese kampioen werd verliefd op de Spanjaard en wil hem heel graag houden.

de Paris Saint Germain Je zult moeten concurreren met de vindingrijkheid, het talent en de verleidingskracht die zich in januari manifesteert zoals elke goede verkoper. Zo moeten de Parijzenaars 100 miljoen euro terugbetalen aan hun spelers, meestal hebben ze weinig of geen eigenaren van de club. Hoewel sommige van deze items geen massa trekken, hebben andere, zoals Pablo Sarabia, meer succes gehad bij buitenlandse klanten. De Spanjaard staat nu ver van Porte d’Auteuil, namelijk in Lissabon uitgeleend aan Sporting Portugal. Het minste wat we kunnen zeggen is dat het verhaal tussen de huidige Portugese kampioen en de vleugelaanvaller poëtisch is sinds hun samenwerking in september begon.

Sporting zal er alles aan doen om Sarabia te behouden

Sarabia is zelfs volledig geïntegreerd in het personeelsbestand van Lissabon, met een reeks verkapte diensten. De eigenaar van zes goals en vijf assists in alle competities met Sporting, Sarabia werd een sterke stand-in voor het team. Een succesvolle lening heeft de Portugese club al overtuigd van de wens om in de toekomst met de Spanjaard verder te bouwen. Volgens de Parijzenaar wil Sporting Portugal Pablo Sarabia volgend seizoen in de selectie houden. Dit zal de echte wil zijn van de leiders van Lissabon, maar het zal niettemin met financiële problemen worden geconfronteerd. In feite is het salaris van de Spanjaard ongeveer 250 duizend euro per maand bij PSG, wat een zeer hoog bedrag is voor de Portugese financiën. Overstappen lijkt misschien ingewikkeld, maar een nieuwe lening kan het probleem oplossen. Ik weet niet zeker of dat PSG ervan overtuigt dat ze zoveel mogelijk spelers moeten en willen verkopen. Bovendien heeft het niveau van Sarabia ook veel Europese clubs aangetrokken, dus veel concurrenten van Sporting staan ​​in dit profiel.

READ  CAIO4 * Pau: Frankrijk aan de leiding na dressuur/mennen/sport/thuis