Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VivaTech 2024, het jaar van alle records?  Ontdek de belangrijkste zwaargewichttrends van Europese technologiebeurzen

VivaTech 2024, het jaar van alle records? Ontdek de belangrijkste zwaargewichttrends van Europese technologiebeurzen

Alexandre Boero

Directeur clubnieuws

Directeur clubnieuws

Journalist verantwoordelijk voor clubnieuws. Verslaggever, videograaf, presentator en zelfs zanger-imitator, ik schreef mijn eerste opstel in de zesde klas. Ik heb hier mijn carrière van gemaakt (afgestudeerd aan EJC…

Lees andere artikelen

Journalist verantwoordelijk voor clubnieuws. Verslaggever, videograaf, presentator en zelfs zanger-imitator, ik schreef mijn eerste opstel in de zesde klas. Ik heb er mijn beroep van gemaakt (ik ben afgestudeerd aan EJCAM, een erkende school voor dit beroep) om dagelijks geschreven, audio- of video-inhoud te schrijven, interviewen, filmen, monteren en produceren. Een beetje chemie met technologie, zeker, maar ook met de wereld van media, sport en reizen. Naast journalistiek, videoproductie en animatie heb ik (onder mijn naam) een YouTube-kanaal dat je nieuwsgierigheid zal prikkelen als je van mooie wandeltochten over de hele wereld, nieuwe technologieën en muziek houdt 🙂

Lees andere artikelen

READ  Om allergisch astma tegen te gaan, is het veelbelovende verloop van een vaccin bevestigd