Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vince McMahon gaat met pensioen!

Vince McMahon gaat met pensioen!

Uren nadat Paul Levesque aankondigde dat Triple H zou terugkeren naar zijn rol als Executive Vice President van Talent Relations, tweette Vince McMahon dat hij binnenkort met pensioen zou gaan.

Enkele weken geleden was Vince McMahon in rep en roer over de onthullingen van verschillende geheime overeenkomsten van de Wall Street Journal, in totaal meer dan $ 12 miljoen, bedoeld om beschuldigingen van seksueel wangedrag en seksueel wangedrag te verdoezelen. 16 jaar. Het is duidelijk dat dit onderzoek, en alles wat daarna naar voren is gekomen, heeft geleid tot deze beslissing van Vince McMahon.

Met deze aankondiging van Vince McMahon wordt een prachtige pagina in de worstelgeschiedenis omgeslagen. Naast het tweeten van zijn pensionering, werd er een persbericht uitgegeven:

“Nu ik 77 nader, voel ik dat het tijd is om met pensioen te gaan als WWE-voorzitter en CEO. In de loop der jaren heb ik het genoegen gehad om WWE te helpen je vreugde te brengen, te inspireren, op te winden, te verrassen en je bezig te houden. Ik wil om u te bedanken Mijn familie voor hun sterke bijdragen aan ons succes en ik wil ook alle sterren, voormalige en huidige medewerkers bedanken voor hun toewijding en passie voor ons merk. Het belangrijkste is dat ik onze fans wil bedanken voor het toestaan ​​van ons om betreed elke week je huizen en om je entertainmentkeuze te zijn.Ik heb de diepste waardering en bewondering voor generaties fans over de hele wereld voor wie ze van onze vorm van sportentertainment hielden, hielden en soms aanbaden.

Onze wereldwijde fans kunnen troost putten uit de wetenschap dat WWE je zal blijven entertainen met hetzelfde enthousiasme, toewijding en passie als altijd. Ik heb absoluut vertrouwen in het aanhoudende succes van WWE en laat ons bedrijf in handen van een buitengewone groep supersterren, werknemers en CEO’s – in het bijzonder voorzitter en co-CEO Stephanie McMahon en co-CEO Nick Kahn. Als meerderheidsaandeelhouder zal ik WWE op elke mogelijke manier blijven steunen. Ik bedank persoonlijk onze gemeenschap, zakenpartners, aandeelhouders en raad van bestuur voor hun begeleiding en steun door de jaren heen. dan. Momenteel. voor altijd. samen.”

Afbeelding tegoed: WWE


READ  Kelly Vidophilly en Cyril Hanoun als koppel? Ik verbrak eindelijk de stilte en gaf haar haar exemplaar!