Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VERWACHT DE RACEPRIJS VAN JERSEY DOOR

Stephan Davy - Journalist Canalturf.comDiagnostiek Canalturf.com


Winnaar van de vorige editie van de Prix de la Porte Maillot, Marianavut (Foto -504) zal donderdag in ParisLongchamp zijn titel verdedigen in deze derde set. Ambitie passend bij zijn capaciteiten. Vooral sinds de tweede plaats die hij behaalde in de Prix du Palais-Royal (Gr.III), eind mei in het voorgestelde parcours, getuigt van zijn goede vorm in vorm. Hij zal te maken krijgen met Amidras (502), Wie heeft drie van zijn laatste vier toernooien gewonnen en met Water (507.)), derde op de wedstrijdlijst, vorige maand op dit parcours. Versloeg vanaf de onderste regel in de Prix Servanne (de landingsbaan), begin mei versloeg hij duidelijk zijn voornaam, kribbe (505) Kan komen om de kaarten te schudden, zoals onherstelbaar Spaanse intentie (508 .)), is pas 3 jaar oud bij de start van deze race.

speel het 4 – Marianavut Met kansen van 2,2/1 in enkelspel PMU.fr

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Regelmatige kansen
8 Spaanse intentie
5 Kribbe
buiten
2 Amidras
3 Breeze Eagle

Prognose Samenvatting:

favoriet
4 – Marianavut

een klap voor het hart
7 – WOOTURN

gek moment
8 – Spaanse intentie

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Geleidelijk aan het herstellen van zijn beste vorm, de goede held en verdediger Marianavut In deze derde groep zul je ongetwijfeld veel stemmen winnen. metronoom wattorn en getalenteerd Spaanse intentie Hij zal uitkijken naar het minste falen van de bescherming van Jéréme Reynier. Eagle Breezeauteur van een uitstekende terugkeer naar Nantes na een afwezigheid van enkele maanden en managerverzekerd in zo’n bedrijf, zal meer willen bereiken.

READ  Maifa Ghannam: Ze heeft Instagram in brand gestoken!

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard jockey
4 Marianavut Barzalona m.
7 WOOTURN Joyon M.
8 Spaanse intentie Lecovery C.
3 Breeze Eagle PESLIER O.
5 Kribbe Hardwin H.