Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

verlies. Danone is uitverkocht in heel Spanje.

Voor Danone begint het uit de hand te lopen door de dreigende verstoring van de aanvoer in heel Spanje!

Deze situatie hangt samen met de staking van wegvervoerbedrijven in Spanje.

In een persbericht beweert het bedrijf dat het “zijn best heeft gedaan om al zijn activiteiten in de normale staat te houden”, maar dat het te maken heeft gehad met “moeilijkheden die voortkomen uit een zeer moeilijke en gespannen context”, en waarschuwt voor verstoring van de bevoorrading. keten. Zuivelproducten en natuurlijk mineraalwater, indien er geen overeenstemming wordt bereikt om de staking binnen de komende 24 uur te beëindigen.

Hoewel ik dit artikel beëindig, gaat de staking door, ondanks de verklaringen van de Spaanse regering die probeerde deze te beëindigen door 500 miljoen euro aan hulp aan de sector te verstrekken, de minderheidsbedrijven die niet overtuigd waren, blijven staken.

U kunt duidelijk het verschrikkelijke probleem zien waarmee de Europese economie zal worden geconfronteerd.

Zonder transport geen economie, geen eten, geen yoghurt maar geen kip of groente en fruit meer.

Er is geen ambulance.

Er zijn geen Uber, VTC of andere taxi’s.

Economie is de energie die wordt gebruikt om grondstoffen om te zetten in producten, en het is ook een complete set gereedschappen en mensen die elke dag moeten worden verplaatst.

Er is geen overvloedige energie en er is een verschrikkelijke acute crisis.

We staan ​​nog maar aan het begin van de sociale bewegingen en logistieke onrust die zal eindigen met een tekort.

Charles Sannat

“Dit is een ‘informatief’ artikel, dwz vrij van reproductie, geheel of gedeeltelijk, op voorwaarde dat deze paragraaf daarna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat zich dagelijks uitdrukt en ruwe en meedogenloze analyses van economisch nieuws geeft. Dank u voor het bezoeken van mijn site. U kunt zich aanmelden voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »