Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uitgesloten – hier is wie vandaag zal worden bepaald als de “geprefereerde gastheer van de Fransen” en wie de nummer één gastheer is in de harten van kijkers!

Uitgesloten – hier is wie vandaag zal worden bepaald als de “geprefereerde gastheer van de Fransen” en wie de nummer één gastheer is in de harten van kijkers!

Het nieuws zou vandaag officieel moeten zijn, maar jeanmarkmorandini.com Het kan je nu vertellen wie de favoriete animators van de Fransen zijn. Het is echt een traditionele peiling aan het einde van het seizoen, uitgevoerd door onze collega’s van TV Magazine, waarmee kanalen kunnen zien wie er in het hart van de kijkers zit.

Volgens onze exclusieve informatie:Het is dus de vierde keer op rij Stephen Plaza die als eerste zal komen. De gastheer van de M6 blijft racen om de leiding. Het moet gezegd worden dat de makelaar al enkele jaren een onberispelijke carrière heeft door de “aardige vent” op tv te zijn met wie iedereen bevriend wil zijn, maar naast zijn gevoel voor humor en zijn “onhandige” kant. Voor zowel dames, heren als kinderen. Hij had ook de intelligentie om zijn soort agentschap te ontwikkelen en in comedy te gaan. verdiend succes.

Nog een welverdiend succes dat op de tweede plaats komt, in dit geval Jean Luc Richman. Nog steeds volgens onze exclusieve informatie, is het de TF1-host die op de tweede plaats staat in deze ranglijst. Het moet gezegd worden dat hij ’s middags rustig zijn weg vervolgt met een uitzonderlijk publiek van “Les 12 coups de midi” dat al bijna 20 jaar alle zenders domineert. Bovendien is zijn intrede op het gebied van komedie een echt succes met theater maar ook en vooral Léo Matteï op TF1 die hem een ​​echte rol gaf op het hoogtepunt van zijn groei.

En de derde voor de geest, omdat dat zo is Nagoi die de afgelopen maanden het winnende trio verliet en daarna terugkeerde naar het podium.

READ  Quinté PMU - Voorspelling van GRAND NATIONAL DU TROT PARISTURF 9 november 2022

Drie mannen aan de leiding, wie is de eerste vrouw? We kunnen je vertellen dat het zo is Karen Le Marchand. Zo laat de gastheer M6 winnen, en toevallig zijn de favoriete gastheer en gastvrouwen van de Fransen op hetzelfde kanaal, maar ze zijn ook de beste vrienden ter wereld! Karen Le Marchand, een vrouw met een persoonlijkheid die zich niet onder druk laat zetten maar al meermaals haar grote hart heeft laten zien en vooral in deze interviews geen gebrek aan humor en sympathie heeft.

Al deze resultaten moeten overdag bevestigd worden door TV Mag.