Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Top 5 mogelijke symbolische weerswaarschuwingen die je niet mag missen

Steeds meer blockchains en gedecentraliseerde financiële (DeFi) -protocollen belonen early adopters door gratis tokens te distribueren via airdrops. Als je Aptos (APT) airdrops hebt gemist, zijn hier 5 potentiële airdrops die je niet mag missen.

Rebound van cryptovaluta?

Deze week de lancering Van het hoofdnetwerk van de Aptos-blockchain Hij verplaatste een groot deel van de cryptogemeenschap. En niet voor niets was het mogelijk Geniet van royale airdrop Van zijn APT-codeEn de Minstens $ 1000 waard gedurende de eerste 24 uur.

Als je het hebt gemist, geen paniek, dit is geen solo-evenement. Het airdrop-symbool is succesvolle richting Zo geweldig als Decentralized Finance (DeFi). Begin 2021 waren er talloze protocollen die deze praktijk gebruikten: Uniswap, PoolTogether, 1inch, Pangolin, Mirror… Maar waar bestaat het concreet uit?

Wanneer DeFi- of Blockchain-protocol Maak een speciale codekan ervoor kiezen om een ​​deel ervan gratis te verspreiden Om de zogenaamde “eerste” gebruikers te belonen, dat wil zeggen, het heden vanaf het begin. Soms kunnen deze airdrops enorme bedragen bereiken, zoals dYdX of Uniswap (enkele duizenden dollars).

Na een rustigere periode kwam de landingstrend met volle kracht terug Met de komst van de tweede laag oplossingen op Ethereum (ETH). De eerste in airdrops is Optimism (OP), maar velen zullen naar verwachting hetzelfde doen in de komende jaren.

Zoals uitgelegd door onze experts Op ons assortiment speciale koffiebranders voor AptosHet was voldoende om een ​​paar zeer eenvoudige stappen uit te voeren om in aanmerking te komen voor deze airdrop, en het belangrijkste is om dit te doen voordat het token wordt aangekondigd en/of het blockchain-mainnet in kwestie wordt gelanceerd.

Stappen die ook moeten worden herhaald Met de block chains en de vijf protocollen die we je hieronder zullen voorstellen kan dat Airdrops komen eraan.

READ  Wanneer elektrische auto's worden opgeladen met diesel

Word lid van de experts en premium community

voorhoede

Investeer in je kennis van cryptocurrencies in de volgende ronde

gele laag

Allereerst wordt het geen blockchain of decentrale applicatie, maar een slimme combinatie van beide: gele laag. Het is een veilige gok dat het token binnenkort het daglicht zal zien, aangezien coderegels al de aanwezigheid en naam aangeven: ZRO. De airdrop is echter nog niet officieel bevestigd.

Concreet is LayerZero: Multi-thread interoperabiliteitsprotocol, dat wil zeggen, het maakt het mogelijk om applicaties te maken die tussen veel blokketens draaien. Met andere woorden, het doel is om alle zogenaamde EVM-compliant blockchains, gepoolde activa en liquiditeitspools te overbruggen.

met Er is onlangs 135 miljoen dollar opgehaald, die overigens PayPal’s deelname zag, zou deze airdrop van ZRO-tokens aanzienlijk kunnen zijn. Probeer, om hiervan te profiteren, de paar apps te gebruiken die al op LayerZero zijn gelanceerd, zoals Stargate Financiën bijvoorbeeld.

gele laag

maar

De belangrijkste concurrent van Aptos, de blockchain maar Nu in de schijnwerpers. Het eerste gemeenschappelijke punt is dat deze twee blockchains de programmeertaal Move gebruiken. Het tweede gemeenschappelijke punt, Sui heeft ook enorme fondsen opgehaald: 300 miljoen dollar.

Op dit moment is de blockchain Sui nog in testnet. Dat is de reden waarom het nodig zal zijn om enkele manipulaties uit te voeren, misschien om de tokens te verkrijgen en Test verschillende gedecentraliseerde applicaties (dApps) Reeds beschikbaar op het netwerk, met name enkele gedecentraliseerde beurzen (DEX) en NFT-marktplaatsen.

Velen hopen dat de Sui-blockchain hen airdrops zal geven die vergelijkbaar zijn met Aptos. Dit is ook de reden waarom hun Discord-server momenteel wordt overgenomen. Als je je geluk wilt beproeven, moet je Bewapen jezelf met geduld.

netwerk su

Als je het wilt weten alle strategieën Om u in aanmerking te laten komen voor Sui blockchain airdrop, wordt u lid van onze Toaster-groep door op de onderstaande knop te klikken:

READ  In Frankrijk zet de daling van de consumptie door

Word lid van de experts en premium community

voorhoede

Investeer in je kennis van cryptocurrencies in de volgende ronde

broodrooster icoon

C-netwerk

C-netwerk hij is Een van de eerste laag blokketens Toegewijd aan een specifieke sector. Het is gespecialiseerd in handel en Elk aspect van de infrastructuur is verbeterd om uitwisselingen beter te laten verlopen En bieden de beste interface aan zijn gebruikers.

Een symbolische airdrop werd enkele weken geleden bevestigd. Om in aanmerking te komen, is het mogelijk om: Voltooi een reeks taken op het testnetZoals het koppelen van je portemonnee of het plaatsen van inkooporders op de Vortex exchange en deze valideren zodra je een Google Doc invult.

C-netwerk

netwerk docking

netwerk docking hij is 1. laag oplossing Een beetje speciaal, op basis van bewuste consensus Bewijs van werk 2.0. Dit wordt gedefinieerd als een modulaire infrastructuur die bestaat uit verschillende ketens die op elkaar zijn geplaatst volgens het principe Merge Mining, waardoor het met name beter schaalbaar is.

Wanneer haar token wordt aangekondigd een programmade mogelijkheid van airdrops is iets duidelijker geworden sinds de beschikbaarheid van tokens Om 3% toe te wijzen aan de gemeenschap. Daarnaast is het Quai Network opgericht Beloningsprogramma Het richt zich op zijn gebruikers via verschillende sociale netwerken, waaronder Twitter, Discord, YouTube en Reddit. Wees actief op deze verschillende platforms om de mogelijkheid van een airdrop te claimen.

netwerk docking

wacht

wacht hij is gedecentraliseerde uitleen-app van een nieuwe soort. Deze presenteert Uitleenoplossingen zonder de noodzaak van extra activa Voor corporate spelers en bedrijven, in ruil voor naleving van de solvabiliteitsaudit. Met andere woorden, het idee is om deze spelers in de wereld van gedecentraliseerde financiën te trekken.

READ  Het eerste rapport van de mededingingsautoriteit "ongunstig" voor het project

Om te proberen een airdrop te krijgen, kunt u wat Amerikaanse dollars storten in de twee beschikbare liquiditeitspools. Naast een aantrekkelijk rendement, U kunt profiteren van de potentiële airdrop in de komende maanden. Aangezien Atlendis is gebouwd op de Blockchain Polygon (MATIC), zou het u niet veel transactiekosten moeten kosten.

wacht

Bonus: StarkNet, ZkSync en nog een Layer 2?

Na het lanceren van het optimisme-token, Lagen 2 op Ethereum Zij waren de drijvende krachten achter een nieuw seizoen van langverwachte airdrops. Hoewel sommigen de aanstaande release van hun tokens al hebben aangekondigd, zijn de airdrops blijkbaar nog steeds in behandeling. Het is nog steeds mogelijk om in aanmerking te komen.

De meest verwachte zijn zeker grimmig En de zkSync. Omdat de kosten relatief laag zijn, is het overmaken van geld en Om te communiceren met de weinige beschikbare protocollen. Trouwens, je hoeft maar één portemonnee te gebruiken voor StarkNet en zkSync, namelijk Money X.

💡 Om u in de toekomst op de hoogte te houden van alle mogelijke airdrops en om te weten welke strategieën u moet volgen om in aanmerking te komen, kunt u ons deskundig advies vragen over Onze speciale collectie: Le Grille-PainDeze is toegankelijk via onderstaande link:

Word lid van de experts en premium community

voorhoede

Investeer in je kennis van cryptocurrencies in de volgende ronde

broodrooster icoon

Nieuwsbrief

Ontvang elke maandag een samenvatting van cryptocurrency-nieuws via e-mail 👌