Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Top 10 grootste mislukkingen van Google, tot ziens Stadia

Je kunt de beste van de wereld zijn en toch iets stoms doen, zo bekend is bedrijf de Google Die, zelfs als ze sterker zijn dan sommige landen, al grote strategische fouten hebben gemaakt die mislukkingen blijken te zijn. Als je het leuk vindt, praten we er meteen een beetje over, met de meest overtuigende voorbeelden.

1.Google Stadia

Het in 2019 gelanceerde streamingplatform voor videogames werd gepresenteerd als niets minder dan de toekomst van het medium dat consoles zou vervangen en een revolutie teweeg zou brengen in de wereld (oké, ik overdrijf een beetje). Na drie jaar goede en oprechte service wordt het systeem sindsdien niet als succesvol beschouwd de Google Ik besloot het te sluiten door volledige terugbetalingen te doen voor de games die klanten kochten. Het probleem is dat ontwikkelaars die op dat moment aan projecten voor het platform werkten, er op hetzelfde moment over hoorden als alle anderen in de pers en dat is minder leuk.

2. Google +

grote mislukking de GoogleDe echte complete mislukking: zijn sociale netwerk. Als je weet dat het kernproject het een beetje aan het maken was FB En om te concurreren met het populaire sociale netwerk, kunnen we zeggen dat het echt heel erg ontbreekt. Maar het maakt niet uit, we kunnen er foto’s op delen, het is schattig. Doe mee, ik ben hier echt de enige in.

4- Google Buzz

Ondertussen herinner je je niet eens dat het ding ongeveer een jaar bestond tussen 2010 en 2011. Het was een soort van het eerste sociale netwerkproject, maar in blogvorm, een beetje mijn ruimte Maar boven deze onzin en wie heeft niet alles, maar niet alles, zelfs als we er direct over kunnen praten. FB Het is duidelijk dat hij alles heeft meegenomen.

5.Google Glass

Het is duur en nutteloos, zo kunnen we het project samenvatten Google bril Die uiteindelijk viel. Het is een goed idee om de montre des trucs en réalité augmentée sauf que n’avait pas forcément de but précis, donc à part quelques clients qui avaient de la à thune a fedoutre lé water.

6- Google-aanbiedingen

Zie het principe van de site Groupon ? Nou, het was precies hetzelfde. maat de Google Ik probeerde te herstellen Groupon In 2010 gebeurde dat niet omdat het bedrijf niet wilde kopen en toch een mening had. plotseling de Google Hij verspilde geen tijd en zette in 2011 deze dienst op, die snel uit elkaar viel en in slechts drie jaar werd afgebroken.

7. Google Hallo

Met als doel het kopiëren van tekst- en spraakberichtentoepassingen zoals: boodschapper En de De WhatsAppEn de de Google hebben ingesteld Welkom. In de tussentijd liet influencer Nabila echter het woord ‘hallo’ vallen en moest het bedrijf haar dienst stopzetten. Nee grapje, het is niet gelukt.

9. Google Dagdroom

We hadden het eerder over augmented reality, maar je kunt het je voorstellen de Google Probeer ook een virtual reality-avontuur en noem dit project Google Daydream. Heb je er nog niet eerder van gehoord? Gewoonlijk vereist het project dat je je smartphone als scherm gebruikt om hem in een ‘dragende’ helm te krijgen, behalve dat de kwaliteit er duidelijk niet was in vergelijking met wat er in huis werd gedaan. geblokkeerd bijvoorbeeld. Verlaten project.

10. Google Lively

zie principe tweede leven ? Google Lively Het leek enigszins op elkaar: je kon kort een avatar maken en mensen ontmoeten in kamers die door andere sites zouden kunnen worden gehost, zoals petanque-fans ontmoeten op een petanque-site maar in een nep-virtuele wereld. Het duurde niet per se lang sinds de dienst online was van juli tot december 2008.