Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thomas Pesquet had nooit gedacht deze reeks tweets te moeten posten

Valeria Mengele / AFP De Franse ruimte-ingenieur, piloot en astronaut Thomas Pesquet van het Europees Ruimteagentschap (ESA) spreekt tijdens een persconferentie met de Belgische staatssecretaris voor Ruimtevaart tijdens een evenement in het Planetarium in Brussel, België, op 27 juni 2022. (Foto door Valeria Mongeli / AFP)

Valeria Mengele / AFP

Thomas Bisquet, hier tijdens een persconferentie in het Planetarium van Brussel in België, 27 juni 2022.

ESPACE – Les prochains vols habités de la mission Artemis vers la lune aiguisent les esprits complotistes sur les réseaux sociaux, remettant en lumière la théorie selon laquelle la mission the moon.

ontmoeting met Thomas Pesquet In het nieuwsbulletin France 2 op zondag 28 augustus – aan de vooravond van de lancering van Orion-pod zonder piloot Het werd uiteindelijk op het laatste moment uitgesteldHet werd onlangs gebruikt in een videomontage om te geloven dat een astronaut toegaf dat een mens nog nooit een voet op de maan had gezet.

“Als ik ’s nachts naar de maan kijk, krijg ik nog steeds kippenvel, want het is niet hetzelfde als zeggen: ‘Is het menselijk mogelijk om daarheen te gaan?'” “. Maan, je moet zien dat er een factor 1000 is. Het is 1000 keer verder dan het ruimtestation. Ruimtereizen heeft een andere dimensie.”verklaart Thomas Pesquet in zijn interview, alvorens verder te gaan met deze passage die vrijwillig zal worden herhaald en vertraagd door de redacteur waarin wordt opgeroepen tot “Luister tot het einde” : “We gaan echt heel ver, heel ver, heel ver, zoals geen mens van de aarde is weggegaan.”

Hieronder het originele fragment uit JT, onbewerkt:

Technisch gezien heeft Thomas Pesquet gelijk: volgens NASA zal het pad dat de bemande Orion-capsule zal volgen een elliptische trainer zijn, die 65.000 kilometer achter de maan zal afleggen, veel verder dan de Apollo-missies. Dit is slechts een maximale afstand van 300 km van de maan verwijderd, onthouden Tf1info.fr.

Boos op deze videomontage die hem wilde laten zeggen wat hij nooit heeft gezegd, wat vaak is gedeeld en gezien op sociale netwerken, zette Thomas Pesquet op woensdag 31 augustus het record recht via een reeks tweets.

READ  De Replay Museum Association lanceert een noodgeval om de levende herinnering aan geeks te redden

“Maar waarom zouden we hier weer kostbare tijd aan verspillen: natuurlijk ja, de mens ging naar de maan tijdens de Apollo-missies. En we zullen terugkeren”Zegt de astronaut in de preambule, voordat hij zijn standpunt in twaalf extra letters uiteenzet (Om hieronder te lezen:).

“En ja, mijn gevoelens zijn niet belangrijk, maar het doet pijn, na alles wat ik 10 jaar heb gedaan, mijn missie, duizenden uren extra werk om wetenschap en technologie te delen en uit te leggen., MOET DEZE Tweet vandaag doen”betreurt hij vooral.

Zie ook op HuffPost : Artemis-missie: vertraagde lancering, maar ambitieuze doelen