Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Three Lions End the Reign of Joachim Low – Nabespreking en spelersnotities (Engeland 2-0 Duitsland) – Voetbal

Eindstop voor Duitsland en Joachim LW. Aan het einde van een toegewijde ontmoeting verloor National Manchaft van Engeland (2-0), deze dinsdag in Londen, tijdens de ronde van 16 van het EK. The Three Lions, die nog geen doelpunt hebben incasseerd, nemen het in de volgende ronde op tegen Zweden of Oekraïne.

Kane opende zijn counter tegen Duitsland.

Engeland wacht al jaren en decennia op deze overwinning! Ze zetten systematisch de deur open naar de grote Duitse competities, buiten de WK-finale van 1966, wreken de Three Lions Gareth Southgate van hun jaren door de Nationalmannschaft (2-0), deze dinsdag in Londen, te presenteren tijdens de 16e ronde van het EK.

Een matige overwinning voor de ploeg van Harry Kane, die in het laatste kwartier het verschil wist te maken na het binnenrijden van de winnende Jack Grealish. Het succes maakt definitief een einde aan de 15-jarige regeerperiode van Joachim Löw aan het roer van de viervoudig wereldkampioen, waardoor de Engelsen kunnen terugkeren naar Zweden of Oekraïne voor de volgende ronde.

Hummel-vliegtuigen en eerste prioriteit

De Duitsers begonnen beslissend aan de wedstrijd. Tactisch consistent en interessant in het opbouwen van het spel, zetten de bezoekers veel druk op het doel van Pickford. Dominantie vervaagde al na een kwartier. Onder leiding van vele fans kregen de Engelsen hun eerste grote kans van Sterling, die zich opwarmde voor Neuer. Meer nog, de Britten wonnen steeds meer duels, waardoor de trend in een paar minuten volledig werd omgekeerd.

Geconfronteerd met het enthousiasme van hun tegenstanders probeerden de Duitsers de boel te kalmeren, en ze konden rekenen op Hummels, die naast het opsluiten van Kane Wonder, de lat hoger durfde te leggen om het eerste Engelse gordijn te wissen. Een schikking die tot een doelpunt had kunnen leiden zonder de reactie van Pickford voor Werner te stoppen. Ondanks deze waarschuwing raakten de mannen van Gareth Southgate niet in paniek en aarzelden ze niet om impact te maken. Vlak voor rust was een uit de hand gelopen interventie van Hummels nodig om te voorkomen dat de Nationalmannschaft met een doelpunt achter de rug terugkeerde naar de kleedkamer.

READ  Frankfurt klopt West Ham en Leipzig huilt om Rangers in halve finale Europa League

Grealish winnaarsinzending

Toen ze terugkwamen uit de kleedkamer, drukte Duitsland opnieuw. Havertz, die steeds meer tussen de linies rustte, was niet ver verwijderd van het vinden van de maas in de maas in de verschrikkelijke klap die Pickford omkeerde. Grote kans dan meer in een wedstrijd die tussen de kampioenen steeds nerveuzer werd, bang bij het idee om de minste fout te maken. Tot de vrijlating van Engeland. Nadat Sterling in de spil was gesprongen, tikte Sterling op Caviar Shaw om Neuer laag bij de grond te zetten (1-0, 75 min).

Champions, de vleugelspeler van Manchester City had naar nul kunnen gaan na een zwaar verlies aan de bal dat niet profiteerde van Muller, die zijn capaciteiten verloor bij het aanpassen van Pickford. Het keerpunt van de wedstrijd toen Kane, die 85 minuten volledig transparant was geweest, profiteerde van een millimeterpass van Grealish om het netpunt zeker in het net te leiden met een kopbal (2-0, 85) om de Spurs op te zetten centrale spits die de kwalificatie van zijn kant voor de kwartfinales van het evenement veilig stelde.

Wedstrijdresultaat: 5.5/10

Van de twee wedstrijden op maandag genoten we verre van. Beide teams gingen geschrokken op de rem, voor het harde ontwaken van de Engelsen in het laatste kwartier. Het enige deel van de wedstrijd dat de neutrale toeschouwer een beetje plezier gaf.

Doelen :

– Sterling start van links en breekt door het Duitse blok. Leunend op Kane, die Grealish naar links overhandigt. Gecentreerd op een volledig lage vloer van Sterling, beweegt de Aston Villa-speler Shaw genadeloos op zijn lage schot dat Neuer fout maakt (1-0, 75).

– In het midden van het veld verliest Gnabry de controle en bereikt de bal Shaw. Vol ontspanning schuift de linkerkant naar links Grealish, die een perfecte voorzet voor Kane, de topscorer met een kopbal (2-0, 85), passeert.

Spelersnotities

Maxifoot heeft een score (van de 10) voor elke spelercommentaar.

Man van de wedstrijd: Jack Grealish (8/10)

Zijn afwezigheid in de basisopstelling is al een anomalie. Zijn intrede, onder gejuich van het Engelse publiek, veranderde het aanzien van de wedstrijd volledig. Dankzij zijn kwaliteit en zijn balgevoel was hij de oorsprong van beide goals. In de eerste brengt hij Shaw perfect over en in de tweede introduceert Ken Caviar. Zoals de indruk dat hij kan verwachten dat de volgende wedstrijd begint!

READ  Mustafa Mohamed is om persoonlijke redenen afwezig, wat vragen oproept

Engeland :

Jordan Pickford (7,5): De Everton-doelman was niet blij met Wembley. Systematisch schreeuwend tegen zijn partners, reageerde hij in de eerste helft niet meer voor Werner en daarna voor Havertz toen hij terugkwam uit de kleedkamer. In dit segment liep hij voorop.

Kyle Walker (6.5): Een zware wedstrijd voor de speler van Manchester City, die recht uit de lijn van drie verdedigers vloog. Hij huiverde nooit in het aangezicht van Mullers geest.

John Stones (7): De andere verdediger van Manchester City bood een blanco exemplaar aan. Werner liet Pickford niet in de buurt komen, op een gevaarlijk schot in het midden van de eerste helft na.

Harry Maguire (6.5): Een spannende wedstrijd voor de aanvoerder van Manchester United, die ondanks een aanhoudende enkelblessure doorgaat. Havertz verplaatste hem soms, maar ging nooit uit elkaar.

Kieran Trippier (5.5): Zijn gemak in de verdediging, de rechterkant van Atletico was niet inspirerend in de aanvalsfase. Hij deed heel weinig om de Duitse verdediging te destabiliseren.

Calvin Phillips (6): De speler van Leeds maakte de reis niet voor niets! Wreed en pittig, aarzelde hij niet om de enkels van zijn tegenstanders te kietelen om ze te intimideren. Hij reageerde nu om in de strijd te staan.

Declan Rice (6): Snel problemen met de gele kaart politieagent voor een overtreding op de laatste verdedigerspositie in Goretzka, stopte de West Ham-middenvelder uiteindelijk. Zijn aanwezigheid was van onschatbare waarde in de sterke Duitse momenten. Verving de 88e minuut door Jordan Henderson (niet gerangschikt).

Luke Shaw (7,5): De speler van Manchester United was consistent in de rol van de linkerzuiger en was defensief solide… en vervolgens beslissend voorin. Hij componeerde een fantastische prestatie voor Sterling bij het eerste doelpunt en deed zijn best om Grealish in het doel van Kane te veranderen. Geef een foto van het seizoen vrij.

Bukayo Saka (5): Arsenal’s Nectar was wat turbulent op zijn rechterflank, wat in de eerste periode constructieproblemen veroorzaakte. Maar slijtage, de Duitser won uiteindelijk een duel. Vervang de 69e minuut door Jack Grealish (niet beoordeeld), lees de opmerking hierboven.

READ  Stade Rennes hekelde de "beschamende" aankondiging.

Harry Kane (4.5): Tot de 75e minuut leverde de Engelse aanvoerder een slechte service die hem zonder proces zou hebben gedood in het geval van diskwalificatie. Maar hij gaf zichzelf eindelijk wat lucht door het tweede doelpunt van zijn team te scoren, zijn eerste in dit EK, om zichzelf gerust te stellen. Gelukkig einde voor de Tottenham-spits, die veel te doen zal hebben.

Raheem Sterling (7): De vleugelspeler van Manchester City was opnieuw de beste aanvallende speler aan Engelse zijde. Hij had een grote kans in de eerste helft voordat hij het merk opende om Wembley te bevrijden. Met aanzwengelen was hij niet ver van het onherstelbare te begaan met een slecht aangepaste terugpass die geen gebruik maakte van Mller.

Duitsland :

In de toekomst: ontdek de beoordelingen en opmerkingen over de spelers van Duitsland, binnen enkele ogenblikken bijgewerkt …

En voor jou, wie waren de beste en slechtste spelers van het spel? Reageer in het gedeelte “Opmerkingen” hieronder!

Engeland 2-0 Duitsland (mijl tps: 0-0) Euro 2020 – Finale VIII / VIII
Locatie: Wembley Stadium, Londen – Scheidsrechter: Danny Desmond Makelele, Nederland

Maar : R. Sterling (75) H Kane (86e) voor Engeland
Waarschuwingen : rijst (8e)En de K. Philips (45 H)En de Maguire (77 AH), voor Engeland – M-Genter (25e)En de R. Josens (72 AH), voor Duitsland

Engeland : J. PickfordK. WalkerEn de J. StonesEn de MaguireK. TrippierEn de K. PhilipsEn de Rijst (ca. Henderson, 88 CE)En de L TonenH. KenoSaka (J. Grealish, 69 na Christus)En de R. Sterling pond

Duitsland : M NoirM. Ginter (E. Can., 87 H)En de M. HummelsEn de een. RidgerJ. KimmichEn de R. Gosens (L. San, 88e)T. kruisEn de L. GoretzkaK. HavertzEn de T. Mller (J. Musiala, 90 + 2e)T. Werner (S. Gnabry, 68e)