Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sophie Davant is ongefilterd op haar liefdesleven

‘Ik merk dat ik celibatair ben zonder van plan te zijn…’: Sophie Davant ongefilterd over haar liefdesleven – BestImage, Moreau/Rindoff

Sophie Davant is al meer dan 30 jaar een sterpresentator op France Télévisions en is vandaag meer vervuld dan ooit: een gelukkige vrouw, verliefd, moeder van twee jonge kinderen, en neemt haar vrouwelijkheid 100% aan. Niet alles was echter altijd gemakkelijk voor haar: een paar jaar geleden kwam ze moeilijkheden tegen die hun sporen nalieten …

Haar veronderstelde menselijkheid en vrouwelijkheid maken deel uit van haar troeven #1: op 59-jarige leeftijd ziet Sophie Davant er eind 2022 completer uit dan ooit! Altijd bovenop zijn presentatie deals gesloten In France 2 creëerde de presentatrice ook haar eigen tijdschrift, getiteld sEn elke keer dat je onderwerpen aanraakt die hem dierbaar zijn. Vrouwelijkheid, moederschap of zelfs liefdesverhalen… De 50-jarige en haar team regelen het allemaal!

Het moet gezegd worden dat Sophie Davant regelmatig inspiratie haalt uit haar leven, en in het bijzonder uit haar romances die niet altijd het pad volgden waarop ze had gehoopt. “Ik leef met wat me heeft gemaakt, wat me heeft laten groeien en me in staat heeft gesteld om onverwachte bronnen te ontdekken. Ik merkte dat ik celibatair was zonder zelfs maar van plan te zijn. Ik was verrast! Ik deed dingen waarvan ik dacht dat ze cool warenonthulde ze in een intiem interview met het tijdschrift 7 dagen tv Maandag 2 januari in kiosken.

Als ze vandaag meer dan ooit verliefd is op haar ex-collega William Lemerguey, met wie ze een paar maanden een mooi verhaal had, heeft Sophie Davant veel grote teleurstellingen gehad, vooral met de vader van haar twee kinderen. (Nicholas, 29 en Valentine, 27), Pierre Slade. “Ik ben blij dat ik geen model kan zijn, dat zou pretentieus van mijn kant zijn, maar iemand met wie andere vrouwen zich kunnen identificeren.“, …

READ  Philip Echebest: klap voor de chef, boete van € 20.000 voor immateriële schade

Lees verder

Lees ook

“I Don’t Want”: Canadees Girac hardnekkig over zijn dochter Eva, zijn ongepubliceerde geheimen
Leticia Hallyday en Jalil Lespert: knuffels en schattige selfies, het vrolijke en knuffelige koppel voor een mooie dag
Michael Yun bedroog zijn vrouw en kwam op een schokkende manier achter de verschrikkelijke waarheid