Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

[Société] Extinction Rebellion tague la NRL

Activisten van de Extinction Rebellion Réunion leidden actie op het NRL in Grande Chaloupe, waar ze een brief in grote brieven aan de regionale kandidaten schreven.

“Versla de Sahel. Stop megalomane projecten. Geen dam, geen steengroeve! Nieuw referendum. Klimaatnoodtoestand.” Dit is het bericht dat kan worden gelezen als u over het NRL vliegt op Grande Chaloupe-niveau. Een teken geclaimd door Extinction Rebellion.

“Het uitsterven van de Reunion-opstand leidde ertoe dat de activisten van een beweging op de NRL in Grande Chalope een faraonisch project aan de kaak stelden dat de vernietiging van verschillende ecosystemen vereiste om zich te herenigen om het damgedeelte van de weg te bouwen. Op de nieuwe brug in orde om in gigantische letters een brief te ondertekenen gericht aan alle gekozen functionarissen van Reunion, in het bijzonder de districtshoofd of toekomstige territoriumchef die dit fiasco zal moeten beheren”, leggen Extinction Rebellion-activisten uit.

Door deze procedure vragen ze het toekomstige hoofd van de provincie “om, zodra hij is gekozen, een regionaal referendum te organiseren over de voortzetting van dit project om te informeren naar zijn mening over de bevolking. En dit referendum zal worden georganiseerd na een eerlijke presentatie door een onafhankelijk bedrijf, de financiële en technische kwesties en vooral de milieu-impact van de oplossingen.” voorgesteld”.

READ  Covid: Hoe lang kunnen mensen die hun derde dosis van het vaccin hebben gekregen, worden beschermd tegen het virus?