Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Shiloh schoor haar hoofd kaal en de dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie kiest voor een nieuwe look

Geen lang lichtbruin haar meer. Zaterdag 7 januari verscheen Shiloh Jolie-Pitt in een nieuw licht tijdens een dagje winkelen met haar zus, Zahara, in het Home Depot in Los Angeles. Geen pony of kleur voor de 16-jarige. In plaats daarvan besloot ze een drastische verandering door te voeren door haar hoofd kaal te scheren.

Ter begeleiding van zijn nieuwe kapsel, dat hij draagt Zijn moeder is Angelina Jolie In 1997 koos Shiloh Jolie-Pitt voor een zwarte hoodie en een grijze korte broek. van zijn kant, zijn zus ZahraHij droeg een spijkerbroek en een t-shirt. Een uitje tussen meisjes lijkt de twee handlangers en lachende zussen te hebben gesmaakt. Op 23 december, in de straten van Los Feliz, debuteerde Shilo Jolie-Pitt met haar nieuwe kapsel.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

in juni, Shiloh Jolie-Pitt maakte indruk op haar fans Door haar danskunsten te onthullen, in een video die op YouTube is geplaatst. Omringd door haar maatjes baande ze zich een weg door met haar heupen te zwaaien naar ‘Vegas’, de headliner van Doja Cat. Een geschenk dat nooit faalt De reactie van Brad Pitt. “Het brengt tranen in mijn ogen”, zei hij kort daarna.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

van zijn kant, Zahra keerde terug naar Spelman University (in Georgië), afgelopen oktober. Een grote stap voor de jonge studente was dat ze kon rekenen op de aanwezigheid van haar moeder, Angelina Jolie.