Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rugby – WK 2023 – Roemenië klopt Nederland en plaatst zich voor het WK 2023.

Op zaterdag versloeg Roemenië, als onderdeel van de laatste dag van het Six Nations Championship, Nederland en plaatste het zich voor het WK 2023. Het is niet verwonderlijk dat Roemenië op zaterdag (12-38) Nederland versloeg en nog steeds hoop biedt op kwalificatie voor de FIFA Wereldbeker . Wereldbeker 2023. Aan de andere kant, Portugal, Hij werd afgelopen weekend verslagen door Spanje, officieel. Lees ook Jose Lima na nederlaag tegen Spanje: ‘Ze waren beter dan wij’ Roemenië versloeg Rusland (34-25), daarna Portugal (37-27), voordat het verloor van de WK-kwalificatieduels, Spanje (38-21) en Georgië (36-23). Tegenover een jong team uit Nederland en Roemenië onder leiding van Mihai Makovi (de derde rij van Colomiere) en Andre Gorin (de derde rij van Hyeres-Carqueiran-la Crowe), won hij gemakkelijk. Met een derde plaats in het gezamenlijke EK Rugby 2021 en 2022 moet de Roemeen in november volgend jaar deelnemen aan de WK-kwalificatiewedstrijden.

Dit wordt de 20e en laatste kwalificatiekaart voor het WK. Merk op dat Roemenië met deze overwinning de Verenigde Staten inhaalde en steeg naar de 17e plaats op de wereldranglijst. Lees ook Al het rugbynieuws

READ  Aulas heeft zijn antwoord op de schokmeter tegen PSG