Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rockstar Games bevestigt dat de ontwikkeling van GTA 6 ‘op de goede weg’ is – GameSpot

Met de ongekende levensduur van GTAV weten we dat velen van jullie ons vragen stellen over het nieuwste deel in de Grand Theft Auto-serie. Elke keer dat we een nieuw project starten, is ons doel om verder te gaan dan wat we al hebben bereikt. We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling van het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is. We kunnen niet wachten om je meer te vertellen wanneer we er klaar voor zijn, dus houd Rockstar Newswire in de gaten voor officiële details.“, kunnen we lezen? Op de Rockstar Games-website.

Dit bericht onthult ook de releasedatum van de PlayStation 5 en Xbox Series X-poort | S. GTA 5 Gebaseerd op GTA Online, die daarom na een vertraging van enkele maanden op 15 maart 2022 zijn derde generatie consoles zal ontdekken. Games draaien in 4K en 60 fps met ondersteuning voor HDR en ray tracing, terwijl ze genieten van snellere laadtijden, betere tekenafstand, verbeterde texturen en game-specifieke functies zoals 3D-audio en, in het geval van DualSense, haptische feedback.

Voor spelers moet de generatiewisseling zonder veel moeite worden gedaan dankzij de eenrichtingsoverdracht van de voortgang van de verhaalmodus van GTA 5 Maar ook en vooral de personages uit GTA Online. GTA OnlineIn het bijzonder zal het de eerste drie maanden gratis beschikbaar zijn voor PS5-spelers, die dit waarschijnlijk niet nodig zullen hebben. Vooral omdat de online game ook zal profiteren van een reeks verbeteringen op de PS5- en Xbox-serie, met name de mogelijkheid om de introductie tot de verhaalmodus over te slaan GTA 5 Maar ook een gloednieuwe tutorial voor een betere start in deze internetwereld.

READ  Je kunt nu experimenteren met Midjourney, de kunstmatige intelligentie om kunstwerken van hoge kwaliteit te maken

Nieuwe spelers in GTA Online hebben nu toegang tot de Career Builder, met directe toegang tot een van de vier illegale bedrijven van hun keuze (motorrijder, CEO, nachtclubeigenaar of wapenhandelaar), evenals aanzienlijke winsten van GTA$ die het zal hen in staat te stellen onroerend goed, geavanceerde voertuigen en vuurkracht te kiezen om hun bedrijf te starten. Terugkerende spelers hebben ook de mogelijkheid om hun personage opnieuw te spelen en op elk moment te genieten van het opbouwen van een carrière.Rockstar Games uitgelegd.

Laten we toevoegen dat spelers uit de PS5- en Xbox-serie ook een exclusieve nieuwe garage krijgen (Hao’s eigen bedrijf) die bepaalde voertuigen (5 nieuwe voertuigen en 5 bestaande voertuigen bij de lancering) zal verbeteren om rijprestaties te bereiken die verondersteld worden volledig te profiteren van de extra kracht van de nieuwe consoles.