Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Riot Games kondigt wijziging in VRL’s aan – Mandatory.gg News

Riot Games kondigt wijziging in VRL’s aan – Mandatory.gg News

Riot Games zojuist aangekondigd in uitspraak ondergeschikt Wijzigingen voor het competitieseizoen 2023 moed. In feite is de VRL’s (Gallant Regional Leagues) wordt beloond met een nieuwe naam Daarnaasteen beetje anders van dat jaar. In dit artikel leggen we alles uit wat we weten.


Nieuwe naam, nieuwe gebieden

beginnen, Naamswijziging van de VRL’s. Vanaf 2023 zullen de dappere regionale toernooien niet meer zijn maar Uitdagers. Zorg er echter voor dat u het niet verwart met de kanshebbers die al in het VCT-circuit zitten. Dit zijn niet dezelfde competities, hoewel regionale concurrenten bepaalde teams de mogelijkheid zullen bieden om toegang te krijgen tot internationale concurrenten.

tot nieuwe gebieden Ze zullen zich ook kwalificeren voor hun concurrenten. Toen de dappere regionale competities werden opgericht, kondigde Riot Games zelfs aan dat als de coördinatie enig succes had, andere regio’s hun eigen toernooien konden krijgen. Dit zal al het geval zijn sinds 2023, 21 regionale districten Het zal over de hele wereld worden uitgerold.

naar mij’EuropaEr verandert niets, de betreffende regio’s zijn altijd hetzelfde, namelijk: Noord-Europa, Zuid-Europa (Spanje, Italië, Portugal), Frankrijk, Benelux, DACH (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije), Oost-Oost-Europa, Midden-Oosten en Noord Afrika.

Vanaf 2023 hebben twee andere grote regio’s regionale federaties. Dit is deAmerika En de veiligheid. In Amerika zijn de betrokken regio’s: Noord-Amerika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Brazilië.

In de Stille Oceaan krijgen de volgende regio’s een nieuwe regionale associatie: Zuid-Azië (inclusief India), Thailand, Vietnam, Maleisië, Singapore, Korea, Japan, Taipei, Hong Kong, de Filippijnen, Indonesië en Oceanië.


De vorm van de uitdagers

Hoe kom je in aanmerking?

Om bij de uitdagers te komen, moeten teams eerst slagen Open kwalificaties. Het is echter nog niet bekend of sommige teams zich op uitnodiging zullen kwalificeren, zoals dit jaar het geval was. Dus de teams die de open kwalificaties hebben gehaald, zullen deelnemen aan de competitie van hun regio, die in twee delen zal worden verdeeld. Elk onderdeel bestaat uit een reguliere seizoen plus de play-offs. Het team dat een deel van de Challenger-kampioen wint, wordt genoemd.

READ  In afwachting van de officiële trailer maakt deze fan er een en hij is GEWELDIG!

Uitdagers Hemelvaart

Zoals dit jaar al het geval was met de VCT-actie, bieden Challengers teams toegang tot internationale toernooien. Elke grote regio (namelijk Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de Stille Oceaan en Amerika) zal de beste teams van hun rivalen zien strijden in een toernooi genaamd Challenger Ascension. Er zullen dus drie van dergelijke toernooien zijn, één voor elke regio. Aan het einde van deze competities kunnen de winnende teams het volgende jaar deelnemen aan de internationale toernooien. Deze toernooien zullen aan het einde van het jaar plaatsvinden en er zullen drie teams deelnemen aan het VCT-circuit, één voor elke regio.

Riot Games kondigt verandering in VRL's aan - Evaluatie van promotiepad van concurrenten - Mandatory.gg

Wees voorzichtig, want deze promotie is niet definitief. In feite kunnen teams die in aanmerking komen voor internationale toernooien daar maar twee jaar blijven. Gedurende deze periode hebben ze dezelfde kansen als de andere VCT-teams om zich te kwalificeren voor Masters en Champions. Aan het einde van die twee jaar zijn ze echter terug in Challenger en zullen ze opnieuw moeten vechten om te proberen terug te komen in VCT.

Met dit promotiesysteem krijgt elke internationale competitie elk jaar een andere plek om een ​​team in te sturen, om tegen 2027 maximaal 14 teams te bereiken.

Riot Games kondigt wijzigingen in VRL's aan - Kalender voor dappere concurrenten - Mandatory.gg

Als we momenteel niet meer weten, heeft Riot Games bevestigd dat er dit najaar nieuwe items zullen worden gepubliceerd, zoals informatie over open kwalificaties, de Challengers-kalender of zelfs informatie over de verschillende Ascension-toernooien.