Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pierre Gasly sluit zich officieel aan bij Alpine om een ​​100% Frans team te vormen

Pierre Gasly sluit zich officieel aan bij Alpine om een ​​100% Frans team te vormen

Het einde van de spanning over de toekomst Pierre Gasly. Franse piloot Formule 1 raakte betrokken bij hem Alpen Van het volgende seizoen, “voor meerdere jaren”, leren 20 minuten Voor het Franse nationale team en coureursagent. Na negen jaar bij RedBull heeft de 26-jarige een “belangrijke stap in zijn carrière” gezet door zich aan te sluiten bij het Alpine-team, dat momenteel vijfde staat in het constructeurskampioenschap, net achter McLaren.

‘De leiding van een Frans team is heel bijzonder’

“Ik ben verheugd om lid te worden van de Alpine-familie en een nieuw hoofdstuk in mijn Formule 1-carrière te beginnen. Rijden voor een Frans team is iets heel bijzonders. Ik ken de sterke punten van Alpine, ze hebben de afgelopen jaren tegen hun auto’s geracet en hun vooruitgang en ambities zijn duidelijk indrukwekkend”, juichte de piloot, zonder te zeggen Vergeet de RedBull bedankt.

Volgend jaar zullen Pierre Gasly en Esteban Ocon, de huidige Alpine-coureur, “de eerste 100% Franse entiteit in de Formule 1 sinds 1995” vormen. Het Engelse team gevestigd in Dieppe en Enstone is op zoek naar een tweede coureur sinds de aankondiging van het vertrek van Fernando Alonso bij Aston Martin. Pierre Gasly hoopt “het meeste te geven en alles te gebruiken” [s]We zijn aan het testen [se] Vechten voor het podium.” Zijn samenwerking met Esteban Ocon zal nauwlettend worden bekeken, naar aanleiding van spanningen tussen coureurs in de lagere klassen.

READ  Vóór Conde, de (zeer) gemengde geschiedenis van de Franse spelers bij Barcelona