Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Parijs: Shopping Mall accepteert eerst betalingen met cryptovaluta

Het is een beetje communicatie, maar het betekent veel over hem Democratisering van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Het winkelcentrum Beaugrenelle in Parijs is de eerste in Frankrijk die cadeaubonnen accepteert – die in zijn winkels kunnen worden gebruikt – in cryptocurrency, via de Lyzi-app, een rapport BFM-TV En de LSA – nadelen. Dit kan vanaf woensdag.

Het zal niet voldoende zijn om naar een winkel in het winkelcentrum te gaan om met bitcoin (of andere cryptocurrency) te betalen, aangezien alleen cadeaukaartaankoop via de Lyzi-app mogelijk is. Met andere woorden: de betaling van cryptocurrency gaat door de conversie naar euro’s en doorloopt hetzelfde als het converteren van uw cryptocurrency naar euro’s voordat u naar de winkel gaat. Cryptocurrency-betalingen zijn al mogelijk bij enkele honderden bedrijven in het hele land.

Trainingen voor klanten

“Het centrum zal zijn klanten daarom de mogelijkheid bieden om cryptovaluta te gebruiken om hun cadeaukaart te betalen, die kan worden gebruikt in alle winkels en alle restaurants in de magnetische en panoramische gebouwen aan Linoy Street in het 15e arrondissement van de hoofdstad”, aldus de woordvoerder. winkelcentrum legt uit. In het persbericht.

Lizy-klanten worden desgewenst getraind in deze nieuwe betaalmethode. Medewerkers van het bedrijf zullen tussen 8 juni en 8 juli in het winkelcentrum zijn om de oplossing te presenteren. Een oplossing die beperkt blijft aangezien deze in Beaugrenelle wordt geïmplementeerd omdat deze noodzakelijkerwijs via de aankoop van een cadeaubon moet gaan. Momenteel ?

READ  Stemmen verzamelen via de telefoon: we leggen uit waarom het Bloctel-platform niet beschikbaar is