Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Overboekingsproblemen zijn volgens de bank sinds vrijdag opgelost

Overboekingsproblemen zijn volgens de bank sinds vrijdag opgelost

Het bedrijf bevestigde dat “alle bankactiviteiten nu normaal werken”, getroffen door een “hardwarestoring”.

Het midden van de week werd getroffen door technische problemen waardoor sommige klanten geen overschrijvingen konden uitvoeren, de Postbank bevestigde zondag dat het probleem is opgelost “Sinds vrijdagmiddag“.

sinds donderdag,Overboekingen werken niet op de app en internetbankieren. Het was een hardwarefout die de storing veroorzaakteEen woordvoerster van de bank legde het uit aan AFP. Ondertussen was het defecte artikel “vervangen“Overboekingen zijn weer mogelijk vanaf”vrijdagmiddagVolgens dezelfde bron.

De bank heeft niet kunnen vaststellen hoeveel klanten door dit technische probleem worden getroffen. Op zijn site claimt het 20 miljoen klanten en 3 miljoen dagelijkse bezoeken aan zijn applicatie. In reactie op klachten van sommige internetgebruikers die zondagochtend conversieproblemen bleven melden, merkte Postal Bank op Twitter op dat “Alle bankactiviteiten werken nu normaal“.

READ  De installatie van deze camera zal vanaf de zomer voor sommige voertuigen verplicht zijn