Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ondanks het vroegtijdige vertrek van Duitsland uit het WK, is Hansi Flick niet van plan te stoppen

De Duitse bondscoach Hansi Flick overweegt niet om op te stappen ondanks het vertrek van zijn team uit de groepsfase van het WK 2022. Hij vertelde echter aan ARD TV dat deze beslissing “Je zou er niet op rekenen.”Werken met dit team motiveert me, De voormalige coach van Bayern München voegde eraan toe. Maar na deze wedstrijd is het niet tijd om te praten over de toekomst. Ik heb plezier, we hebben een goed team en er komen goede spelers aan. Aan mij zal het niet liggen. »

Deze donderdag versloeg Duitsland, verslagen door Japan (1-2) en vervolgens door Spanje (1-1), Costa Rica (4-2). Maar dit was niet genoeg om een ​​kaartje voor de achtste dag te bemachtigen. Flake die belooft b “zeer snelle analyse” De redenen voor deze mislukking, teleurstelling erkend “gelekt”. “Mijn team en ik hebben het goed gedaan, we hebben goed opnieuw geselecteerd”, Hij verdedigde zichzelf.

“Als we naar onze wedstrijden en ons totaal aantal doelpunten (6) kijken, is dat onze schuld.”

Hansi Flick, bondscoach van Duitsland

Focus op de jeugd

Voor de tweede keer op rij verliet Duitsland het WK na de eerste ronde. “Tijdens de eerste periode konden we het gat helaas niet vergroten, Flick analyseerde de wedstrijd tegen Costa Rica. We kregen veel kansen, maar misten er een paar. Als we kijken naar onze wedstrijden en ons totaal aantal doelpunten (6), dan is dat onze schuld. Ik ben ervan overtuigd dat we genoeg kansen hadden tegen Spanje en Japan, maar dat we die moesten veranderen […] En er waren ook veel individuele fouten. »

READ  Mikel Arteta (Arsenal): "Het is allemaal onze schuld"

Flick bevestigde ook dat hij en het team “Kan gemakkelijk herstellen” Maar hij was “weer vroeg” Om te praten over Euro 2024 dat in Duitsland wordt gehouden. Na deze eliminatie moeten we evalueren wat we hier hebben gedaan en een andere richting uitgaan.Hij bleef bellen “Focus op het opleiden van de jongere generatie” In Duitsland.