Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM – Mercato: Groot nieuws na Marseille

OM – Reims stond woensdagavond op het 19e dagprogramma van de Ligue 1 in het Oranje Vélodrome. Maar Olympique de Marseille had niet beter kunnen doen dan in de laatste seconden van de wedstrijd een wonderpunt te pakken dankzij een (royale) strafschop rond de gedistingeerde Dimitri Payet (1-1).

Jammer voor de mannen van Jorge Sampaoli, die de tweede plaats in het klassement van de Ligue 1 verlieten, ten koste van OGC Nice, die RC Lens versloeg (2-1).

Maar na deze ontmoeting tussen OM en Stade de Reims kwam er geweldige informatie uit Mercato over de club in Marseille, waar Mattéo Guendouzi speelt of zelfs Gerson en Arkadiusz Milik.

Volgens informatie van RMC Sport zou Olympique de Marseille Boubacar Camara inderdaad verliezen tijdens deze wintertransfermarkt, en Pablo Longoria is al begonnen met de zoektocht naar zijn opvolger. Maar de aanvoerders van Marseille willen ook een offensief element aan de linkerkant rekruteren, wat Conrad de la Fuente niet helemaal tevreden stelt, ondanks zijn zeer overtuigende seizoensstart…!

READ  Na de uitschakeling in C1 rekent Thiago Silva af met de administratie van Parijs