Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe voetbalvideogame wordt eind januari onthuld, nieuwe ambassadeur Lukaku

De nieuwe UFL-voetbalvideogame zal op 27 januari zijn eerste afbeeldingen onthullen. Na Roberto Firmino werd Romelu Lukaku aangesteld als toekomstige FIFA-mededinger.

Spelers zullen snel indruk kunnen maken in de volgende voetbalwedstrijd, waarvan de releasedatum nog onbekend is. De eerste afbeeldingen van de UFL-game worden op 27 januari aangekondigd, zoals aangekondigd door het officiële Twitter-account van de game, en Romelu Lukaku is ook onthuld als ambassadeur.

Lukaku na Zinchenko en Firmino

Eind augustus werd de UFL aangekondigd op Gamescom, een wereldwijd videogame-evenement. Er is weinig informatie gefilterd, behalve de aanwezigheid van meer dan 5.000 gelicentieerde spelers en de mogelijkheid om “tegen andere spelers van over de hele wereld te spelen”. Om te concurreren met de onaantastbare FIFA en het geremasterde elektronische voetbal (ex-PES), zal de UFL binnen een maand gedeeltelijk worden onthuld.

Terwijl Oleksandr Zinchenko en Roberto Firmino zijn aangekondigd als ambassadeurs, heeft een derde speler zich bij dit toch al prestigieuze duo gevoegd: Romelu Lukaku. De Chelsea-spits bevestigde het nieuws op Instagram toen hij een van zijn in-game kaarten onthulde.

Lukaku: “Ik hou echt van hun filosofie”

“UFL is geweldig. Ik volg het nieuws over deze game al een tijdje en ik hou echt van hun filosofie en de manier waarop de game is ontwikkeld, en dit is de reactie van de Belgische spits in het officiële persbericht. Ik kijk ernaar uit om Strickerz te zien breng het naar voetballers en fans wanneer het spel wordt uitgebracht.”

Op initiatief van de onafhankelijke Wit-Russische studio Strikerz en “in ontwikkeling sinds 2016”, heeft de game al samenwerkingen aangekondigd met zes Europese clubs: Monaco, West Ham, Sporting Portugal, Borussia Mochengladbach, Chkaktur Donetsk en Besiktas. Blijf ons volgen voor meer mega-aankondigingen! Dat beloofde de UFL op Twitter.

READ  Thomas Pesquet hoopt deel uit te maken van de missie die naar de maan komt