Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

New Horizon Forbidden West-trailer toont een nieuwe tegenstander – GameSpot

Een van de lessen die fans uit deze trailer kunnen leren, is dat de video een gezicht en een naam plaatst voor de antagonist op het hoofd van de Tinakith, de zwaarbewapende rebellen die de heldin zal tegenkomen op haar reis naar het Westen. Gespeeld door Angela Bassett, Regala, zo heet ze, is in een wraakzuchtige bui en lijkt te reageren op een krachtigere entiteit die haar troepen, wapens en de mogelijkheid biedt om oorlogsmachines te besturen.

Deze vermomde vijand heeft misschien een connectie met een factie van een ander continent waarvan de aanwezigheid onlangs werd genoemd in Game Informer, maar in ieder geval zal Aloy zeker oude bondgenoten vinden (zoals Erend en Varl, die meer aanwezig zullen zijn dan zijn vorige opus) en vijanden (natuurlijk de mysterieuze Sylens).

Maar ook nieuwe personages zoals de jonge Zo, de briljante Alva en de krijger Kotallo verschijnen hier en ze lijken allemaal aan de kant van de heldin te staan. Het is ook moeilijk om een ​​personage niet op te merken dat rechtstreeks uit het verre verleden lijkt te komen, dat van Tilda, gespeeld door Carrie-Ann Moss.

  • Lees ook | Verken de wereld van Horizon Forbidden West een beetje meer
READ  Met watchOS 10 maakt Apple zijn connected horloges nog slimmer en sportiever