Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland is nog steeds een grote winnaar van Brexit, met bedrijven die zich daar in een continue stroom vestigen

De Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) zei donderdag dat aanhoudende onzekerheden over de bedrijfsomstandigheden na de Brexit 78 internationale bedrijven ertoe hebben aangezet om tegen 2020 naar Nederland te verhuizen.

Over het algemeen is het aantal bedrijven dat ervoor kiest om naar Nederland te verhuizen echter gedaald ten opzichte van vorig jaar ten opzichte van 2019, vanwege de uitbraak van het coronavirus, aldus de NFIA in een verklaring.

Zakelijke onzekerheden tolereren

Hoewel het VK en de Europese Unie in december overeenstemming bereikten over hun toekomstige handelsbetrekkingen, “De onzekerheid van de afgelopen jaren is nog lang niet voorbij”, zei hij. Het meldpunt toegevoegd aan het Ministerie van Economische Zaken.

“Ook nu is er een akkoord bereikt, maar Nederland is nog steeds in trek bij zogenaamde Brexit-bedrijven”, zei hij. Zij merkte op.

Veel Britse bedrijven schamen zich voor de Brexit

Volgens de NFIA, “Veel bedrijven in het VK kampen momenteel met problemen”Vooral door nieuwe administratieve procedures en extra levertijden.

In totaal zijn 218 bedrijven naar Nederland verhuisd sinds het Brexit-referendum in 2016, en het bedrijf zei in gesprek te zijn met 550 mensen.

London Stock Exchange in plaats van Amsterdam

Dit zijn niet alleen Britse bedrijven, maar ook Aziatische en Amerikaanse bedrijven “Heroverweeg hun Europese structuur”.

Vooral van de 78 die vorig jaar gingen Commonwealth Bank of Australia, Australië’s grootste bank, fabrikant van panty’s Snack panty’s En de Chocolate Company Candy Hero

Volgens een recent onderzoek is Nederland momenteel de grootste begunstigde van Brexit Financiële tijden De Amsterdam Stock Exchange maakte vorige maand van de London Stock Exchange de grootste effectenbeurs van Europa.

READ  In Nederland staan ​​jongeren uit de Franse buitenwijken in het middelpunt van een controverse