Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Natalie Bay en Laura Smit ontmoetten elkaar in de bioscoop

Natalie Bay en Laura Smit ontmoetten elkaar in de bioscoop


bewakers. Voor de eerste keer ontmoetten Laura Smit en Natalie Bey elkaar in de bioscoop in de film “Les Gardiennes” van Xavier Beauvois.

kunst

kunst
Woensdag 6 april om 20:55 uur

9/16 | elk jaar

kunst

kunst
Vrijdag 8 april om 13.35 uur

9/16 | elk jaar

kunst

kunst
Zondag 10 april om 14:45 uur

9/16 | elk jaar

[Mis à jour le 6 avril 2022 à 20h30] Ouders Het is een film geschreven door Xavier Beauvois Uitgebracht in 2017. De regisseur volgt het dagelijks leven van vrouwen tijdens de Eerste Wereldoorlog en is verantwoordelijk voor het overnemen van de mannen die gingen vechten. Voor de doeleinden van de speelfilm besloot de regisseur om voor het eerst te verzamelen Laura Smit En Natalie Bay.

Het was de eerste keer dat de dochter en moeder van Johnny Hallyday op het grote scherm verschenen. In de bioscoop kruisen ze elkaar zelden terwijl Natalie Bay En Laura Smit zijn heel dichtbij in het privéleven, zoals blijkt uit de momenten van hun medeplichtigheid op sociale netwerken. voordat je samen gaat spelen OudersZe speelden hun eigen rol in een tv-aflevering van de serie tien procent.

Overzicht – 1915, op de boerderij van Paridier, namen de vrouwen de verantwoordelijkheid over van de mannen die naar het front gingen. Hun leven wordt onderbroken door hard werken en de mannen die op vakantie terugkeren. Hortense, de brigadegeneraal, huurt een jong meisje van de algemene hulp in om hen te helpen.