Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Napoli verliest thuis van Lazio

Na een indrukwekkende serie van acht zeges op rij verloor Napoli vrijdagavond in eigen huis van Lazio Roma (0-1) aan het begin van de 25e speeldag van de Serie A, maar de door Luciano Spalletti gecoachte club telde nog 17 punten voorsprong (op de gezicht van De selectie is in Lazio, nieuwe runners-up van Napolitani) in afwachting van de wedstrijden van de twee clubs in Milaan dit weekend.

De wedstrijd was omstreden en de Romeinen hadden vanaf de vijfde minuut op voorsprong kunnen komen zonder een uitzonderlijke redding, op zijn lijn, van het hoofd van aanvoerder Di Lorenzo.

De kopman sloeg aanvallend de plank mis

Daarna bracht Napoli geleidelijk het collectieve spel op zijn plaats, door kansen af ​​te persen en op elkaar af te stemmen. In de eerste helft echter onvervuld door Zielinski (14) of Anguissa (25). In de tweede helft nam de druk op het Roemeense doelpunt toe, met opnieuw pogingen van Osimhen (51) en Zelinski (59).

Het einde van de wedstrijd was intens en Napoli rangschikte de posities, maar kon niet scoren. Zelfs Lazio had de score op het einde van de wedstrijd nog kunnen verslechteren, vooral met een vrije trap van Milinkovic-Savic op de lat (90).