Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nadat Ed Sheeran positief testte op Covid, heeft de productie afspraken gemaakt

Ed Sheeran onthuld op zondag Test positief voor Covid. Als deze informatie invloed heeft op het promotieschema voor de Britse artiest die vrijdag zijn nieuwe album uitbrengt, heeft dat ook gevolgen voor de bands. alle sterren stem. De zangeres was een van de gasten van de finalewedstrijd van telefoonstation TF1 die zaterdag werd uitgezonden. Vrijdag nam hij zijn optredens op.

bel hem 20 minutenProductiebedrijf ITV Studios France heeft het aangekondigd
Ed Sheeran“Ik heb een geldige gezondheidspas, net als iedereen in de groep.” Bovendien was het gezondheidsprotocol op de groep streng, “met toegepaste barrièregebaren”.

Terence wordt vandaag getest.

Echter, “voorzichtigheidshalve”, werden alle mensen die dicht bij de kunstenaar stonden gecontacteerd. “Zelfs als het geen contactgevallen zijn, raden we aan om ze te testen.”

Terence James Wie deelde een duet met Ed Sheeran? op het podium alle sterren stemHet wordt vandaag getest [ce lundi] Het kondigt een productie aan waarin wordt aangegeven dat de laatste kandidaat “een paar weken geleden Covid heeft gekregen”.

READ  Marvel, Disney, Star Wars ... de echte nieuwigheden van Disney + Day